Izvor: eKapija | Četvrtak, 14.05.2020.| 13:16
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Minut čarobne Budve očima Slavena Vilusa (VIDEO)

Budva (Foto: Jelena Đelić)
Početak maja je uvijek rezervisan za Abrum koji najavljuje karneval, a karnevalom tradicionalno počinje ljetnja turistička sezona. Ove godine malo kasnimo. Sačuvajmo ono što imamo i sve će se nadoknaditi vremenom. U to ime mom gradu na poklon jedan spot koji sam snimio poslednjih 7 dana aprila. Malo društveno korisnog rada je uvijek dobro za zajednicu, napisao je na svom Facebook profilu Slaven Vilus, renomirani crnogorski fotograf i snimatelj, poslednju deceniju i vlasnik portala montenegro360.me objavljujući promotivni video "Budva 2020".

Nevjerovatna priroda Budve u proljeće, ali i spomenici kulture, arheološko blago, atraktivna i dosad neotkrivena mesta, starogradske ulice, autohtona sela, duhovna utočišta, netaknuta peščana obala i prozirno azurno more - sve je to pronašlo svoje "mjesto" u čarobnih 60 sekundi.

- Nije se mogao zamisliti ljepši način za početak promotivne kampanje. Veoma smo zahvalni i dirnuti lijepim gestom Slavena Vilusa, fotografa i snimatelja sa kojim smo i sarađivali prethodnih godina u brojnim kampanjama. Slaven je već dugo poznat u Crnoj Gori i regionu po svojim izuzetnim fotografijama i video kadrovima, ali se u ovom spotu oseća i dodatna emocija i privrženost rodnom gradu, što Budvu predstavlja u jednom novom svetlu. Ako uzmemo u obzir i činjenicu da je spot sniman poslednjih dana aprila, kada je naša obala bila "netaknuta" verujemo da dugo nećemo biti u prilici da ponovimo ovako lepe kadrove - saopšteno je iz Turističke organizacije opštine Budva.

Promotivni spot "Budva 2020" već je "zaživio" na društvenim mrežama, a Slaven Vilus je ujedno i autor muzike.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.