NavMenu

Crna Gora - destinacija za sva godišnja doba (VIDEO)

Izvor: eKapija Srijeda, 08.04.2020. 10:07
Komentari
Podeli
(Foto: Teodora Brnjoš)
Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, objavila je novi destinacijski spot namijenjen promociji na društvenim mrežama "Crna Gora - destinacija za sva godišnja doba" ("Montenegro - Destination 4 all seasons").

Promotivni video, kojim su na drugačiji način predstavljene ljepote Crne Gore kroz sva četiri godišnja doba, urađen je u saradnji sa jednim od najznačajnijih poljskih influensera, fotografa i snimatelja Kerolom Vernerom (Karol Werner).

- Spot je namijenjen prije svega promociji na društvenim mrežama, budući da je u skladu sa aktuelnom kriznom situacijom, u fokusu ovaj vid promocije. Pruža jedinstvenu priliku svim pratiocima da iz svog doma barem dijelom dožive raznovrsnu turističku ponudu Crne Gore. U situaciji kada putovanja, nažalost, nisu moguća, nadamo se da će ovaj spot zainteresovati jedan broj potencijalnih turista da neposredno uživaju u ljepotama naše zemlje, kada se za to stvore uslovi - saopšteno je iz NTO.

Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.