NavMenu

Kongres doktora medicine privatnih ZU Crne Gore od 1. do 4. oktobra u Bečićima

Izvor: eKapija Petak, 28.02.2020. 13:50
Komentari
Podeli
(Foto: Dragon Images/shutterstock.com)
Prvi Kongres doktora medicine privatnih zdravstvenih ustanova Crne Gore, sa međunarodnim učešćem održaće se od 1. do 4. oktobra u Bečićima, navodi se na sajtu Farmaceustke komore Crne Gore.

Kongres organizuje Udruženje doktora medicine privatne prakse Crne Gore u saradnji sa Ljekarskom komorom Crne Gore.

- Razmjena znanja i iskustva nema alternative, jer koliko god mi sami radili na sebi i ulagali u svoju edukaciju, uvijek je dobro komunicirati sa strukom, a učesnici na Kongresu će imati priliku da uporede svoje znanje i vještine, razmijene iskustva, predstave nova saznanja i aktuelna naučna dostignuća u savremenoj svjetskoj medicini i svakako steknu dragocjena poznanstva koja će im pomoći u daljem usavršavanju i napredovanju - navodi se.

Program Kongresa obuhvatiće aktualne teme iz svih područja medicine sa kojima se doktori i pacijenti svakodnevno susreću, zatim ulogu i potencijal privatnih zdravstvenih ustanova u ukupnom zdravstvenom sistemu zemlje.


Na kongresu se očekuje prisustvo velikog broja učesnika iz Crne Gore, zemalja iz regiona kao i veliki broj pozvanih predavača i vrhunskih stručnjaka iz Crne Gore i inostranstva. Moto Kongresa "Prvi korak zajedno" simboličan je sa željom da zajedno nastavimo na stručnim i drugim susretima.
Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.