NavMenu

U toku tender za davanje u zakup cetinjskog Oboda - Stigla jedna prijava

Izvor: RTCG Četvrtak, 14.11.2019. 10:45
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: BestPhotoPlus/shutterstock)Ilustracija
Obod, koji je sada u vlasništvu Cetinja, otvara mnoge mogućnosti za zapošljavanje stanovnika tog grada, a do kraja godine biće poznato koji investitor ispunjava uslove za zakup kompleksa od kojeg u tom gradu očekuju mnogo. To je, tokom svečane sjednice Skupštine Prijestonice Cetinje, poručio prvi čovjek grada Aleksandar Kašćelan.

Minulu godinu na Cetinju, lokalna samouprava provela je radno. U fokusu su bili veliki projekti, koji za cilj imaju razvoj Prijestonice i otvaranje novih radnih mjesta.

- Kupovina Oboda koji je sada u 100% vlastištvu Cetinja otvara mogućnosti za nove poslovne partnere i za nova zapošljavanja. Javni oglas za davanje u dugoročni zakup Oboda je u toku, a do kraja godine trebalo bi da znamo ko je od investitora koji su se interesovali za taj kompleks ispunio postavljene kriterjume...Raduje me što vam mogu reći da za zakup Oboda imamo prvu podnešenu prijavu - kaže Kašćelan.


U Prijestonici su, kako je na svečanosti povodom Dana oslobođenja istakao prvi čovjek Cetinja, nastavili i sa finansijskom konsolidacijom, ostvarili uštede i vratili dio duga.

- Dobro planiranje pomoglo nam je da u ovom trenutku imamo ostvarenje budžeta u iznosu od 74% planiranog, redovno isplaćujemo zarade i servisiramo obaveze prema preduzećima čija je prijestonica osnivač - kazao je Kašćelan.
Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.