NavMenu

Za puteve u Katunskoj i Riječkoj nahiji više od 650.000 EUR

Izvor: eKapija Petak, 17.09.2021. 11:50
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: mariait/shutterstock.com)Ilustracija
Prijestonica Cetinje potrošiće gotovo 558.000 EUR za unapređenje lokalnih i nekategorisanih puteva u Katunskoj nahiji, kao i u gradskim i prigradskim naseljima. Riječ je o sredstvima iz Programa razvoja Prijestonice za 2021. godinu, čija realizacija je započela asfaltiranjem mjesnog puta u selu Gornič.

Radove izvodi nikšićka kompanija AG Info Plan, čija mehanizacija je trenutno u selima Tomići i Majstori gde su u toku asfalterski radovi.

- Radovi na profilisanju seoskih puteva i nasipanju tampona radi pripreme za asfaltiranje započeli su prethodne sedmice u mjesnim zajednicama Trešnjevo, Njeguši i Jama Čevska. Isti posao radiće se i u mjesnim zajednicama Bata i Čevo, dok će u Ćeklićima biti sanirane udarne rupe na kolovozu - saopšteno je na sajtu Prijestonice.

Uskoro bi trebalo da započnu radovi i na lokalnim i nekategorisanim putevima u Riječkoj nahiji. Za ovu namjenu trebalo bi da bude potrošeno gotovo 93.000. Predviđeni su radovi na putevima u mjesnoj zajednici Lubotinjsko-Građanskoj, Rvašima, Dobrskom selu i u Gornjem Ceklinu.


Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.