Izvor: eKapija | Srijeda, 16.06.2021.| 10::35
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Profesionalne obuke iz oblasti ISO standarda

Organizator: Mobes Monte d.o.o.

21.06-25.06.2021 , Podgorica

(Foto: Matej Kastelic/shutterstock.com)

Profesionalne obuke iz oblasti ISO standarda u organizaciji Mobes Monte d.o.o. i Exemplar Global (USA) obuke sa početkom od 21. juna do 25. juna 2021. godine.

Obuke će biti realizovane u prostorijama kompanije Mobes Monte Moskovska 139 A Pdogorica i Hotela “PHILIA” Cetinjski put bb.

Steknite znanja i vještine za primjenu ISO standarda te unaprijedite svoje menadžerske sposobnosti uz profesionalne obuke u organizaciji “Mobes Monte” d.o.o, Podgorica.

Savladajte i unaprijedite znanje iz sljedećih standarda iz sljedećih oblasti:

ISO 9001 – Sistem menadžmenta kvalitetom

ISO 14001 – Sistem menadžmenta zaštitom životne sredine

ISO 45001 – Sistem menadžmenta zdravljem i bezbjednošću na radu

ISO/IEC 27001 – Sistem menadžmenta bezbjednošću informacija

ISO 37001 – Sistem menadžmenta borbe protiv mita

GDPR – Generalna regulativa o zaštiti ličnih podataka

Profesionalna obuka organizovana je uz akreditaciju i partnerstvo sa Exemplar Global (SAD, Južna Koreja, Australija) koji je razvio program RTP zasnovan na sertifikaciji o kompetentnosti. RTP obuhvata slobodan pristup vebinarima te omogućava kontinuirano učenje putem e-learning modela u periodu od 12 majeseci. Na ovaj način svi učesnici mogu pratiti sve trendove u svijetu ISO standarda te iste primjeniti pri procesu unapređenja organizacija.

Svim zainteresovanim kandidatima, učešće na ovom projektu omogućava dobijanje međunarodno priznatog sertifikata kroz savladavnje najboljih praksi za implementaciju i provjeru (interni i eksterni nivo) ISO standarda.