Izvor: eKapija | Ponedjeljak, 13.01.2020.| 11::40
Izdvojite članak Odštampajte vijest

29. Sajam turizma-METUBES

Organizator: Jadranski sajam Budva

19.03-21.03.2020 , Jadranski sajam , Budva

(Foto: Anton Violin/shutterstock.com)

Sajam turizma - METUBES je prepoznat po tome što čuva tradiciju i ispunjava standarde poslovanja, gradeći partnerske odnose sa izlagačima i poslovnim posjetiocima.

U prepoznatljivom terminu i ambijentu, ova tradicionalna manifestacija obuhvata prezentaciju: turističkih destinacija, smještajnih kapaciteta, ugostiteljskih objekata i usluga, programa turističkih agencija, prevoznika u funkciji turizma, organizatora kongresa, kulturnih, sportskih i drugih manifestacija.

Segment opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo dio je ove sajamske manifestacije, a iz godine u godinu bilježi sve veće interesovanje izlagača i posjetilaca. Okuplja najznačajnije kompanije koje se bave proizvodnjom i distribucijom najsavremenijih proizvoda i asortimana za opremanje ugostiteljskih objekata, restorana i hotela, kao i uslužnim djelatnostima, novim trendovima poslovanja, snabdijevanja i funkcionisanja ugostiteljskih objekata.

Paralelno sa Metubes-om, organizovaće se i 46. Sajam hrane i 25. Sajam ekologije što je prilika za sveobuhvatnu prezentaciju ukupne turističke ponude Crne Gore, regiona i šire.

Kvalitetu manifestacije će doprinijeti i raznovrsni tematski događaji poslovnog i zabavnog karaktera u saradnji sa stručnim udruženjima i afirmisanim profesionalcima, kreirani u skladu sa Vašim promotivnim potrebama i aktuelnim privrednim trendovima.

Prijava

Za detaljnije informacije, budite slobodni da nas kontaktirate na broj telefona: +382 33 410 407,

email: turizam@jadranskisajam.co.me.