NavMenu

Pogledajte kako izgleda spoj auto-puta 9. januar s Koridorom 5C - Nova dionica uskoro u prometu (VIDEO)

Izvor: eKapija Utorak, 16.08.2022. 15:29
Komentari
Podeli
(Foto: Shimon Bar/shutterstock.com)
Prva faza dionice Koridora 5C kroz Republiku Srpsku, na pravcu od petlje Tovira do petlje Kostajnica, koja je ozvaničena u junu 2019. godine, uskoro će biti otvorena za saobraćaj.

Riječ je o dionici od oko 5,5 kilometara i investiciji od 70 mil EUR koja se finansira zajedno sa Evropskom bankom za obnovu i razvoj, izjavio je u maju predsjednik Vlade RS Radovan Višković u Doboju.

- Već je u fazi završetak naplatne rampe. Izgrađen je most preko rijeke Bosne i to je isključenje za Doboj - izjavio je tada Višković, pohvalivši izvođača radova Integral inženjering što poštuje dinamiku rokova, a posao odrađuje kvalitetno.

U videu Nezavisnih novina pogledajte kako izgleda spoj auto-puta 9. januar s Koridorom 5C.




Koje dionice autoputeva i brzih puteva su izgrađene u Bosni i Hercegovini, a koje su u planu, možete pogledati u našoj Info mapi.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.