NavMenu

Ove godine počinje izgradnja mosta u Česmi i škole u Vrbanji - Banjaluka očekuje i investitore iz Srbije

Izvor: eKapija Petak, 23.04.2021. 10:46
Komentari
Podeli
Banjaluka (Foto: Andrej Andic/shutterstock.com)Banjaluka
Gradnju mosta u Česmi i škole u Vrbanji najavio je Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, nakon sastanka koji su održali najviši zvaničnici Republike Srpske i Srbije. Stanivuković je rekao i da Banjaluka nije imala bolji i svečaniji rođendan.

- Nakon razgovora sa predsjednikom Vučićem mogu reći da Banjaluku očekuje mnogo projekata, na koje smo ponosni. Mi znamo koliko Banjaluka hoće most u Česmi i hoćemo to da učinimo da uradimo, i Vučić je spreman da pomogne, ali i funkcioneri Republike Srpske su spremni da pomognu, pa očekujemo da to bude završeno ove godine. Kandidovali smo i projekat izgradnje škole u Vrbanji i tu će Srbija pomoći. Takođe, dvije firme iz Srbije će doći u Banjaluku kojim će biti omogućena nova radna mjesta - kazao je Stanivuković.


- Dodao je da će sa Zoranom Radojičićem, gradonačelnikom Beograda razgovarati danas o mnogim dodatnim projektima - pojasnio je Stanivuković.



Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Energija

Pionirski projekat kompanije MT-Komex BiH - Uskoro kreće izgradnja fotonaponske elektrane u Goraždu

Beogradska kompanija MT-Komex zajedno sa MT‑Komex BH uskoro će početi gradnju svog debitantskog projekta u BiH, fotonaponsku elektranu (FNE) Rešetnica, koja će biti izgrađena u istoimenom mjestu u gradu Goraždu, u Bosansko-podrinjskom kantonu. Izgradnja solarne elektrane u BiH biće odrađena po sistemu "ključ u ruke". Dakle, planiranje i izrada modela elektrane, dopremanje potrebnih materijala, tehnologije i radne snage do

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.