RE/MAX BiH Sarajevo


Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Opis djelatnosti
RE/MAX International je globalna mreža franšiznih agencija za nekretnine koju su osnovali David i Gail Liniger u Denveru, Colorado 1973 godine.

Kao mladi agent Dave Liniger je bio frustriran ograničenim mogućnostima za zaradu i razvoj karijere u branši. U to vrijeme većina agenata je zarađivala samo 50% provizije, a vlasnici agencija su kontrolirali svaki aspekt rada agenata. Agenti su bili nemotivirani i većinom su napuštali branšu u roku od dvije godine. Linigeri su vjerovali da kako bi ured privukao najbolje profesionalce mora pružiti kombinaciju maksimalne provizije, uslugu napredne podrške kao i fleksibilnost vođenja vlastitog biznisa. Za uzvrat agenti učestvuju u zajedničkim troškovima agencije i plaćaju naknadu za upravljanje. Ovaj koncept nije bio samo inovativan nego i revolucionaran u svojoj osnovi. Međutim, on je promjenio nepovratno branšu.

Više od trideset godina nakon svoga osnivanja RE/MAX International je kompanija u privatnom vlasništvu i jedini globalni lanac agencija za nekretnine kojim još uvijek upravljaju njegovi osnivači. Mreža obuhvata više od 7.000 franšiznih ureda sa preko 120.000 Prodajnih saradnika u više od 65 zemalja svijeta.

RE/MAX u Bosni i Hercegovini

Misija RE/MAX-a je da kroz visoke standarde usluga koje pružamo klijentima podignemo tržište nekretnina u Bosni i Hercegovini na viši nivo. Od uvođenja američkih standarda prodaje i najma nekretnina najviše koristi će imati agenti, vlasnici agencija i posebno klijenti.