Grading doo Beograd


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
GRAĐEVINSKO PREDUZEĆE GRADING DOO BEOGRAD
ADRESA
Kronštatska 5, 11000 Beograd
Odgovorno lice / Vlasnik
Miroslav Mihajlović

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Pobjede na tenderima
Finansije
Saopštenja
Opis djelatnosti
Grading d.o.o. Paraćin osnovan je 1992. godine kao građevinsko preduzeće, koje se bavilo izgradnjom i adaptacijom porodičnih kuća i hala.
Tokom skoro tri decenije rada, naše preduzeće je preraslo u korporaciju koja bogatom istorijom referenci, stručnošću kadra i kvalitetom gradnje zauzima lidersku poziciju.
Danas Grading pruža sveobuhvatnu uslugu izgradnje i adaptacije poslovnih, stambenih i industrijskih objekata. Na sopstvenim lokacijama u Kragujevcu, razvijamo ponudu stanova modernog dizajna i optimalnog balansa cena i funkcionalnosti. Primenom najsavremenijih tehnologija gradnje realizujemo referentne projekate, ostvarujući vrhunske poslovne rezultate i kontinuirani napredak.
Preduzeće je stabilno, sigurno i uređeno, sa jasno definisanom strategijom. Rast organizacije odvija se paralelno sa usavršavanjem naših stručnih kadrova. Posebno nam je važna motivisanost i negovanje pozitivne klime. Zato je Grading prepoznatljiv kao jedan dobro povezan tim, u kojem se vodi briga o svakom zaposlenom.
Naše visoke kompetencije i dokazana poslovna pouzdanost obezbeđuju sigurnost klijentima i saradnicima.Vijesti