NavMenu

Objavljen EU poziv za mlade preduzetnike, na raspolaganju 5 mil EUR

Izvor: eKapija Subota, 20.04.2024. 13:21
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Unsplash / Willfried Wende)Ilustracija

​Objavljen je Javni poziv "Erasmus za mlade preduzetnike – poziv za mlade" koji se finansira iz EU Programa jedinstvenog tržišta (SMP). Rok za dostavljanje projektnih prijedloga je 27. jun 2024. godine do 17.00 časova.

Opšti cilj Poziva je unapređenje preduzetništva, uključujući potencijalne start – up preduzetnike, razvoj međunarodnih perspektiva i partnerstava i podrške inovativnih kapaciteta malih i srednjih preduzeća.

Na predmetni Poziv mogu se prijaviti: javni subjekti odgovorni ili aktivni u oblastima ekonomskih poslova i preduzeća, privredne i industrijske komore, organizacije za podršku poslovanju, start-up centri, inkubatori, tehnološki parkovi, poslovna udruženja i mreže poslovne podrške, javni i privatni subjekti koji nude usluge poslovne podrške, instituti (visokog) obrazovanja kao što su univerziteti ili instituti za stručno obrazovanje i obuku.


Ukupan budžet Poziva iznosi 5 000 000 evra. Detaljne informacije o pozivu dostupne su na linku: OVDJE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

12.06.2024.  |  Saobraćaj

U KS planirana izgradnja 17 novih unificiranih stajališta za vozove

Na području pet općina u Kantonu Sarajevo: Novi Grad, Hadžići, Ilijaš, Vogošća i Ilidža, planirana je skora izgradnja 17 novih unificiranih stajališta za vozove. Ovo je jedan od bitnijih projekata za poboljšanje uslova putnicima, sigurniji saobraćaj, kao i stvaranje pretpostavki za popularizaciju vozova kao udobnog i ekološki prihvatljivog načina prevoza. Poruke su ovo sa sastanka kojeg je premijer Nihad Uk organizovao s generalnim

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.