NavMenu

Objavljen još jedan poziv za dodjelu grantova u okviru projekta Diaspora Invest - Rok za prijavu 31. mart

Izvor: biznisinfo.ba Srijeda, 03.03.2021. 14:01
Komentari
Podeli

(Foto: bogdanhoda/shutterstock.com)
USAID projekt Diaspora Invest je raspisao javni poziv za dodjelu grantova kompanijama u BiH koje imaju suvlasništvo ili poslovno partnerstvo sa članovima bh. dijaspore.

Pozivu je moguće pristupiti onlajn na www.grant.diasporainvest.ba, te aplicirati za pomoć do 50.000 KM radi nabavke mašina, opreme i druge vrste stalnih sredstava za rad.

Riječ je o osmom pozivu tog tipa, čiji je cilj podrška malim i srednjim preduzećima (d.o.o.) koja nisu starija od tri godine.


Poziv je fokusiran na kompanije koje rade u sektorima poljoprivrede, energetike, turizma, IKT, metaloprerade, drvoprerade, te u drugim proizvodno-prerađivačkim sektorima.

Rok za slanje projektnih prijedloga je 31. mart 2021. godine do 16 sati.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

29.09.2023.  |  Energija, Građevina

Vlada KS podržala projekat daljinskog grijanja - Počinje procedura kreditnog zaduženja kod EBRD za radove vrijedne 50 mil EUR

Vlada Kantona Sarajevo je na jučerašnjoj redovnoj sjednici donijela Odluku o usvajanju kapitalnog projekta "Sarajevo Toplane - daljinsko grijanje" kandidovanog od strane Ministarstva komunalne privrede, infrastrukture, prostornog uređenja, građenja i zaštite okoliša KS. Kako je obrazložio resorni ministar Almira Bečarović, Ministarstvo je nakon održanih sastanaka s predstavnicima EBRD-a, usaglasilo dalje aktivnosti na implementaciji

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.