NavMenu

Objavljen poziv za prijavu malih lokalnih projekata za 2021.

Izvor: eKapija Četvrtak, 24.09.2020. 14:20
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: lovelyday12/shutterstock.com)Ilustracija
Ambasada Republike Češke u BiH objavila je godišnji poziv za podnošenje zahtjeva za male lokalne projekte 2021. godine. Termin za prijavu projektnih prijedloga je 2. oktobar 2020.

Podnosilac zahtjeva mora biti registrovana pravna osoba u BiH, čija osnovna djelatnost nije dobit (npr. nevladine organizacije, udruženje građana, lokalne zajednice, akademske ustanove koje rade na lokalnim projektima; organizacije i agencije, koje svoje aktivnosti usmjeravaju na lokalni razvoj (npr. LAG). Podnosilac zahtjeva može predati samo jedan projektni prijedlog.

- Visina granta je od 200.000 CKZ do 500.000 CZK (cca 18.500–37.000 KM), iznos treba biti zaokružen. Grantovi se isplaćuju u KM. Ukupni iznos osobnih i putnih troškova, eventualno osiguranje i slično ne smije prelaziti 25% ukupnih troškova - navodi se iz Ambasada Češke u BiH.

Finansijsko učešće u projektu je minimalno 30% od ukupne vrijednosti projekta - finansirane aktivnosti trebaju biti jasno navedene u formularu.

Projekti se trebaju usmjeriti u sektoru ekonomskog rasta sa naglaskom na energije iz obnovljivih izvora, sektor održivog korištenja prirodnih izvora i sektor javne uprave.

Više detalja o javnom pozivu potražite OVDJE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.