Izvor: eKapija | Utorak, 02.07.2019.| 10:48
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Objavljen poziv za finansiranje inovativih projekata - Dodjela vaučera od 18.500 EUR

(Foto: Budimir Jevtic/shutterstock.com)
Gradska razvojna agencija Banjaluka (CIDEA) obavjestila je da je u okviru projekta Open Innovation System of the Adriatic-Ionian Region (OISAIR), koji se finansira iz Programa transnacionalne saradnje ADRION, otvoren Poziv za dostavljanje projektnih prijedloga.

Poziv je namijenjen realizaciji 10 inovativnih projekata koje zajednički razvijaju istraživači i mala i srednja preduzeća (MSP) kroz obezbjeđivanje vaučera za inovacije u vrijednosti od 18.500 EUR.

- Projekat OISAIR ima za cilj da ojača razvoj industrijskih i preduzetničkih aktivnosti uključivanjem relevantnih zainteresovanih strana od institucija koje se bave istraživanjem do MSP-a i javne uprave u Jadransko-jonskom regionu. Predmetni poziv predstavlja transnacionalnu inicijativu koja je upućena univerzitetima, istraživačkim institutima i malim i srednjim preduzećima sa sjedištem u Jadransko-jonskom području i koji sprovode aktivnosti u oblasti transporta i mobilnosti, energije i životne sredine i agrarne-bioekonomije - saopšteno je na sajtu CIDEA-e.

Rok za dostavljanje ideja je 14. jul ove godine, a više detalja pogledajte OVDJE.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.