NavMenu

Objavljen poziv za sufinansiranje turističkih projekata u FBiH - Ministarstvo spremilo 1,3 mil KM

Izvor: eKapija Četvrtak, 10.05.2018. 15:44
Komentari
Podeli
(Foto: Yulia Grigoryeva/shutterstock.com)
Federalno ministarstvo turizma objavilo je poziv za prijavu projekata koji će se sufinansirati sa 1,3 mil KM.

U okviru prvog programa novac će biti dodijeljen za sufinansiranja projekata za unapređenje turističke i ugostiteljske infrastrukture u cilju povećanja konkurentnosti u sektoru turizma i ugostiteljstva i produžetka turističke sezone u iznosu od 1,1 mil KM.

Svrha programa je unapređenje i podizanje nivoa usluge u Federaciji BiH i produžetak turističke sezone, te zadržavanje turista duže od dva dana, radi ostvarivanja većih prihoda od turističko-ugostiteljske djelatnosti. Novac ide pravnim i fizičkim licima, a za aktivnost pod drugom stavkom moraju biti registrovana za turističku i ugostiteljsku djelatnost na području FBiH.

Takođe, sufinansiraće se i projekti podrške putničkim i turističkim agencijama i pravnim subjektima koji rade na dovođenju turista u BiH i vrše promociju raspoloživih resursa i turističkih destinacija na području FBiH, i to sa 200.000 KM. Podrška je namijenjena receptivnim putničkim agencijama sa sjedištem u Federaciji BiH i pravnim licima, u cilju organizacije turističkih tura u Federaciji BiH.


Javni poziv sa pratećom dokumentacijom možete preuzeti OVDJE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Finansije

Vrhovni sud RS presudio u milionskom sporu Bitminera i Unicredit banke

Vrhovni sud Republike Srpske odbio je reviziju kompanije Bitminer Factory iz Gradiške i potvrdio presudu Višeg privrednog suda kojom je Unicredit banka Banjaluka oslobođena plaćanja 256 mil KM odštete zbog gašenja njihovog poslovnog računa, potvrđeno je za portal Capital. Kako je rečeno u ovom sudu, revizija koju je podnio Bitminer je odbijena kao neosnovana, te je potvrđena ranija presuda koja je preinačila prvostepenu odluku iz

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.