Izvor: eKapija | Srijeda, 02.10.2019.| 13::44
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Savremene vještine upravljanja organizacijom

Organizator: Agencija Spektar Banja Luka

15.10.2019 , Bana Milosavljevića 8 , Banja Luka

(Foto: Matej Kastelic/shutterstock.com)

Najveći izazov savremenog upravljanja organizacijom predstavlja sposobnost kontinuirane realizacije poslova na zadovoljstvo krajnjih korisnika. Da bi organizacije ostvarile taj cilj, potrebno je da preispituju i unapređuju postojeće poslovanje, kreiraju nove proizvode i usluge, motivišu zaposlene na organizacioni uspjeh.

Naučite kako u postojećim okolnostima, bez dodatnih finansijskih ulaganja, možete uticati na značajno unaprijeđenje produktivnosti vaše organizacije. Obuka je namjenjena najvišem menadžmentu organizacija, vlasnicima, direktorima, višem i srednjem menadžmentu.

Teme obuke:

- Savremeni uslovi poslovanja, šta zahtjevaju od organizacija?;

- Zašto preispitivati način upravljanja?;

- Koliko dnevno gubimo zbog naše neproduktivnosti?;

- Do kada će organizacije zadržavati neefikasne procese?;

- Zašto moramo mijenjati tradicionalan način upravljanja?;

- Kako praktično izgleda savremena organizacija?;

- Koje su prednosti drugačijeg, savremenog načina upravljanja?;

- Pretpostavke za implementaciju savremenog načina upravljanja.

Radi se u potpuno interaktivnoj atmosferi, uz analizu predstavljenih praktičnih situacija od strane polaznika, kako bi se što brže usvojile nove tehnike upravljanja organizacijom.

Predavač mr Miroslav Vukajlović, direktor Agencije Spektar, sa više od dvadeset godina iskustva u upravljanju organizacijama, preko deset godina praktičnog iskustva na poslovima poslovnog savjetnika u organizacijama različitih branši, na temama kao što su: upravljanje promjenama, reinženjering organizacija, prodaja, kontroling i menadžment ljudskih resursa.

Obuka će se održati 15.10.2019.godine u trajanju od 9:00 do 15:00 časova u prostorijama Agencije Spektar, Bana Milosavljevića br.8, 78000 Banja Luka.

Cijena obuke: 249 KM + PDV. Za više polazinika iz iste organizacije odobravamo popust od 10%. U cijenu uključen popratni materijal i osvježenje u pauzama.

Zainteresovani prijave mogu poslati na fax 051 321 931 ili e mail:

info@agencijaspektar.com [1]

Sve dodatne informacije možete dobiti na kontakt telefone: 051 321 930

ili 065 200 444

Više informacija

Napomena: Broj mjesta je ograničen. U slučaju da u ponuđenom terminu mjesta budu popunjena, brzo ćemo vam ponuditi naredni slobodan termin.