Izvor: eKapija | Srijeda, 11.09.2019.| 14::07
Izdvojite članak Odštampajte vijest

BiH PMI Forum

Organizator: PMI BiH Chapter

12.09-13.09.2019 , Hotel Hills , Sarajevo-Grad

(Foto: Matej Kastelic/shutterstock.com)

Konferencija na temu "Kuda dalje s Project Managementom?" organizuje se sa ciljem promovisanja važnosti projekt menadžmenta u svim oblastima poslovanja. Održat će se 12. i 13. septembra 2019. godine u hotelu Hills u Sarajevu. BiH PMI Forum predstavlja odličnu priliku za strateško povezivanje, povećanje prepoznatljivosti i ostvarivanje novih poslovnih prilika.

Na predkonferencijskom danu, 12. septembra, učesnike očekuje cjelodnevna radionica na temu „Recovery Project Management“, a predavač je uvaženi Nenad Trajkovski. Cilj radionice je vidjeti da li je moguće i kako spasiti “problematičan” projekat. 


Konferenciju 13. septembra će otvoriti Jasna Pleho, predsjednica PMI BiH Chaptera, i Catalin Dogaru, PMI regionalni mentor za Regiju 8, Central Europe, kojoj pripada i PMI BiH Chapter. Keynote speaker je Merete Murch Lange, PMI regionalna mentorica za Regiju 8, North West. O svojim iskustvima u upravljanju projektima, poslovnoj analizi, agilnom upravljanju projektima i lekcijama koje su naučili govorit će istaknuti članovi PMI BiH Chaptera te voditelji projekata sa zavidnim iskustvom iz regije: Stanislav Strešnjak, Adem Muminagić, Miroslav Aničin, Meliha Arslanagić i Erol Mujanović.


Ulaznica za učešće na predkonferencijskom i konferencijskom danu BiH PMI Foruma iznosi 250,00 KM + PDV, a svi koji se prijave do 14. augusta ostvaruju popust na rane prijave, te plaćaju ulaznicu od 200,00 KM + PDV. Također, moguće je kupiti ulaznicu samo za konferencijski dan 13. septembra po cijeni od 100,00 KM + PDV (cijena za rane prijave je 60,00 KM + PDV). Za članove PMI BiH Chaptera osiguran je poseban popust.


Podršku Forumu pružile su kompanije Authority Partners i Infobip kao Platinum sponzori, kompanije ASBIS i LANACO kao Gold sponzori, kao i značajan broj renomiranih bh. kompanija. Oficijelni partner konferencije je agencija FOR FIVE dma.

Više informacija