Izvor: eKapija | Subota, 01.06.2019.| 22:45
Izdvojite članak Odštampajte vijest

9. Sajam živinarstva i tehnologija u živinarstvu - VIV Turkey 2019

Organizator: HKF Trade Fairs

13.06-15.06.2019 , Turska

(Foto: zlikovec/shutterstock.com)

Deveto izdanje VIV Turkey ugostiće više od 500 izlagača iz 45 zemalja na prostoru većem od 25.000 kvadratnih metara.

VIV Turkey 2019 Sajam živinarstva i tehnologija u živinarstvu, vodeći je međunarodni sajam te vrste u regijii priznat je u čitavom sektoru. Ovaj sajam prezentuje sve delove procesa u uzgoju živine, od ishrane, proizvodnje mesa kao i jaja.

Cilj VIV Turkey je da olakša prenos znanja i tehnologija između turskih stručnjaka u sektoru živinarstva stvaranjem međunarodne mrežne platforme koja će podsticati razvoj ovoga sektora.

Proizvodi i usluge koji će se prikazati na ovoj izložbi su uzgoj živine i oprema, mesna industrija i oprema, mesni proizvodi, proizvodnja i dodaci hrane, hranilice i mešalice, veterinarski instrumenti, lekovi, plodovi i biološki proizvodi, dijagnostičke laboratorije, genetika i registracija, pakovanje i logistika, zdravstveni sistemi, higijena, čišćenje i sanitarni sistem, zgrade i oprema u poljoprivredi, transport, udruženja i zadruge za uzgoj živine i drugo.

Sajam se održava od od 13. do 15. juna u Istanbulu.

Ovaj sajam organizuje HKF Trade Fairs pod licencom holandske organizacije VNJU Exhibitions Europe.

U okviru svakog sajma održaće se "Buyer Mission Program". Programom je predviđen brifing za privrednike, bilateralni razgovori sa turskim privrednicima i poseta proizvodnim postrojenjima.

Poznavanje jednog od tri strana jezika (engleski, nemački ili francuski) je obavezno. Takođe, učesnici trebaju posedovati ovlašćenja za odlučivanje u kupovini.