Izvor: eKapija | Četvrtak, 27.04.2017.| 09:02

Summit o industriji roba široke potrošnje u zemlji i regiji, Sarajevo, 27.aprila 2017. godine - In Store Magazina, In Akademije


Organizator: INB2B Media d.o.o. Beograd
27.04.2017, Sarajevo-Grad

(Foto: In Store Magazin)


Sve je spremno za trećiFMCG Summit u Sarajevu

Nakon uspješno realizovana dva FMCGSummita, sutra, 27. aprila, u Kongresnom centru Hotela Hills održat će setreći, najveći Summit o industriji roba široke potrošnje u zemlji i regiji, a uorgnaizaciji In Store Magazina i In Akademije.

Centralna tema ovogodišnje konferencije je ''Preokret u FMCGindustriji''.


Jesmo li spremni za novo doba, inovacije i digitalizaciju uindustriji koja se mijenja iz dana u dan?

O tome i o temama koje će zasigirno otvoriti vrata budućnostiFMCG industrije govorit će eminentni govornici i stručnjaci: Amir Tobudić(Carlsberg), Nedžad Biberović (Mesna industrija Ovako), Andrej Bele (AtlanticGrupa), Ermin Šabanović (Henkel), Darko Vaselić (Johnson&Johnson), IsmirOmeragić (Valicon), Berislav Znidarčić (Nielsen), Dragan Vojvodić (CEO, SandlerTraining), Julijan Komšić (Ipsos), Gordana Kadoić (Adria Corporate Education),Tarik Širbegović (Silk Trade) i Simona Korošec Lavrić (Poslovno i finansijskosavjetovanje).

Očekuje se preko 350 učesnika, koji će imati priliku da čujuvječito aktuelna pitanja koja "muče" trgovce, proizvođače i distributere:pregovori, ulistavanje i promocije. Stare teme, obrađene iz novog ugla, saprijedlozima rješenja.


Također, bit će prikazani primjeri dobrih praksi kompanija kojeuspješno sarađuju sa svojimpartnerima. Bit će tu i istraživanja o izazovima sa kojima se susreću trgovci iproizvođači uslijed promjena u kupovnim navikama potrošača.

Generalni pokrovitelj Summita je Mesna industrija Ovako,veliki sponzor je kompanija Bingo,oficijelno vozilo Summita je Volvo,dok su sponzori segmenata Klas,Podravka, Menprom,Black’n’Easy, LRC Inkasso, Meggle, Argeta, Sprind, Sarajevski kiseljak, Ledo,Carlsberg, Sberbank.Podrška koncepta: For The Hunters.

Više informacija o programu, predavačima i konferenciji saznajtena www.fmcg-summit.ba