Udruženje zrenjaninskih privrednika Zrepok Zrenjanin


Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
Zrenjaninski poslovni krug Zrepok Zrenjanin
ADRESSE
Kralja Aleksandra I Karađorđevića 15/III, 23000 Zrenjanin
Verantwortliche Person
Dragan Vidaković

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Beschreibung der Tätigkeit
Zrenjaninski poslovni krug Zrepok je udruženje osnovano 1. decembra 2009. godine, u skladu sa novim Zakonom o udruženjima Republike Srbije i zadatkom da okupi najuglednije i poslovno najuspešije ljude, koji su za mesto življenja i centar svojih poslovnih aktivnosti izabrali region čiji je administrativni, kulturni, sportski i privredni centar grad Zrenjanin.

“ZREPOK” je dobrovoljna i nevladina, nedobitna organizacija, zasnovana na slobodi udruživanja više fizičkih ili pravnih lica, osnovana radi ostvarivanja i unapređenja određenih zajedničkih i opštih ciljeva i interesa Srednjebanatskog okruga.

ZREPOK treba da predstavlja zrenjaninsku poslovnu elitu koja će biti uvažena i poštovana od strane lokalnih vlasti i stanovništva i koja će biti sposobna da zaštiti vlastite i bori se za zajedničke interese regiona na kojem udruženje deluje.

ZREPOK se pojavljuje u javnosti kao institucija koja treba da bude katalizator informacija, ideja i aktivnosti kako unutar Udruženja tako i u regionu, kako bi se pospešio kvalitet života i rada njegovih stanovnika.

Nachrichten