IMO - JUNIOR d.o.o. Ugljara - Orašje


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
IMO - JUNIOR d.o.o. za proizvodnju promet i usluge Ugljara - Orašje
ADRESA
Ugljara 56, 76274 Ugljara - Orašje
Odgovorno lice
Mirko Vincetić, direktor i vlasnik

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Tenderi
Pobjede na tenderima
Događaji
Ličnosti
Opis djelatnosti
Švicarska kompanija CASH BACK se preko 20 godina bavi isključivo refundacijom inozemnog PDV-a (tax refund) za pravne osobe i ima svoje urede u 38 država Evrope, Amerike i svijeta.
Imo junior d.o.o. Orašje je ekskluzivni i generalni zastupnik švicarske kompanije Cash Back (www.unitedcashback.com) za tržište BiH.
Preduzeće Imo junior d.o.o. je specijalizirano za usluge refundacije (povrata) PDV-a iz inozemstva, za firme iz BiH na ime troškova usluga načinjenih u inozemstvu.
Usluge povrata inozemnog poreza (VAT RECLAIM) za pravne osobe iz BiH obavljamo po istim standardima kao što se ova usluga pruža u Njemačkoj, Francuskoj ili bilo kojoj drugoj državi EU.
Mreža Cash Back-a kojoj pripada i ured u BiH posjeduje međunarodni certifikat IVA, a to je najviši evropski međunarodni standard za ovu vrstu usluga.
Naš najveći kvalitet i komparativna prednost jeste mreža naših ureda u Evropi, Americi, Africi, Aziji, Australiji, koje su povezane i u direktnoj mreži sa Centralom Cash Back-a. Zahvaljujući tako razgranatoj mreži ureda Imo junior d.o.o.uspješno i profesionalno obavlja refundaciju PDV-a sa međunarodnog tržišta za svoje klijente.
Domicilne kancelarije su specijalizirane za praćenje i primjenu domicilnih propisa i domicilnih procedura kao i za direktnu, aktivnu i kontinuiranu suradnju s domicilnim poreznim upravama. Centrala Cash Back-a čitavoj mreži pruža snažnu i jedinstvenu logistiku u pogledu besprijekornog funkcioniranja platnog prometa, obuka i edukacija kao i evidenturanju i dnevno ažurnom praćenju svih procesa svakog ureda pojedinačno i čitavog sistema zajedno.
Centrala Cash Back-a ima ekonomske i pravne eksperte iz svih oblasti PDV-a, i direktnu institucionalnu suradnju s Odborom za PDV pri Evropskoj Komisiji.