LUMEN d.o.o. Drinovci


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
LUMEN d.o.o. za proizvodnju i trgovinu Drinovci
ADRESA
Dubrava br. 1, 88344 Drinovci
Odgovorno lice
Miro Vekić, direktor

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Pobjede na tenderima
Finansije
Referenc lista
Opis djelatnosti
Poduzeće LUMEN d.o.o. Drinovci - Grude
u svom sastavu ima tvornicu svijeća, te veleprodaju i maloprodaju dekorativnih artikala i repromaterijala za cvjećarstvo. Sjedište tvrtke je u Drinovcima, općina Grude, gdje se nalazi tvornica i centralno skladište, sa poslovnicama u Sarajevu, Banja Luci, Međugorju, te sestrinskom firmom u Hrvatskoj, Lumen trgovina d.o.o., Slavonska Avenija 52G, 10000 Zagreb.
Poduzeće je svoj razvoj započelo kao zanatska radionica za proizvodnju svijeća 1986. godine, dok danas posluje kao gospodarsko društvo sa oko šezdeset uposlenih.
U proizvodnji svijeća su zastupljene sve najvažnije tehnologije s modernim strojevima renomiranih proizvođača, a proizvodi se plasiraju na domaćem, te inozemnom tržištu.

Lumen d.o.o. je prisutan na tržištu dugi niz godina kao tvornica svijeća i veleprodaja artikala za cvjećare, sa širokim asortimanom dekorativnih predmeta za sve namjene: ukrašavanje izloga, hotela, restorana i raznih poslovnih objekata, te dekora za stanovanje.
U domeni trgovine vršimo plasman širokog asortimana dekorativnih artikala pomno odabranih kod naših dobavljača iz raznih krajeva svijeta. Posebno izdvajamo kompletan svadbeni program, pogrebni program, umjetno cvijeće, darovni program, program dekorativnih traka i mreža, program papira i celofana za pakiranje, organdin, til, košare, ukrasnih vrećice, papirni stolnjaci, party program, program Oasis ( cvjećarske spužve i pribor za cvjećarstvo ), pa sve do pozivnica i zahvalnica za vjenčanje. Zastupnici smo i poljskog proizvođača svijeća Bispol. Naši komercijalisti vrše opskrbu i prate potrebe naših stalnih kupaca u svim krajevima Bosne i Hercegovine.
Poduzeće Lumen - Vaš najbolji partner za moderne dekorativne ideje.
Više informacija na www.lumen.ba ili na našoj facebook stranici.

Vijesti