VST TREND d.o.o. Banja Luka


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
VST TREND d.o.o. Banja Luka
ADRESA
Braće Podgornika 35, 78000 Banja Luka
Odgovorno lice
Slaven Mirković (Direktor)

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Pobjede na tenderima
Finansije
Opis djelatnosti
Osnovna djelatnost VST Trend doo je trgovina sredstavima za zaštitu bilja, mineralnim đubrivima, sjemenskim i sadnim materijala, stočnom hranom, sistemima za navodnjavanje, opremom i alatima neophodnim za poljoprivredu. Preduzeće je osnovano 1991. godine u Banjoj Luci

Skladište veleprodaje se nalazi na adresi Put srpskih branilaca 142,Derviši. Maloprodaja se odvija u 5 poljoprivrednih apoteka u mjestima: Banja Luka, Veliko Blaško-Klašnice, Obudovac i Kladari (opština Srbac) i Prijedor.

U firmi je zaposleno 10 inžinjera poljoprivrede, koji su u svako doba spremni da Vam izađu u susret sa stručnim savjetom ili preporukom. Jedan dio tog tima inžinjera je mobilan, odnosno radi na terenu.

U okviru našeg prodajnog programa nalaze se proizvodi svjetskih proizvođača kao što su hemijska sredstva za zaštitu bilja, sjeme trava i djetelina, djetelinskih-travna smjesa, parkovskih trava, sistemi za navodnjavanje, sadni materijal (sadnice voća i lozni kalemi, sadnice ruža), sjemenski krompir, sjeme kukuruza, strnih žitarica,sjeme povrća i cvijeća itd.

Pored prodaje vršimo projektovanje i montažu sistema za navodnjavanje, i protivgradnih mreža za voćnjake i povrtnjake.

Vijesti