KEKA d.o.o. Kladanj


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
KEKA d.o.o. za proizvodnju i promet Kladanj
ADRESA
Kladanjskih brigada bb., 75280 Kladanj
Odgovorno lice
Alvir Čamdžić, direktor

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Finansije
Opis djelatnosti
KEKA je porodična Kompanija sa dvadesetogodišnjom tradicijom u proizvodnji i preradi zlata kao i izradi nakita.

Tvornica sa svim svojim sadržajima i opremljenošću slavi za najbolju i najkvalitetnije uređenu fabriku za preradu i izradu nakita od zlata u jugoistočnoj Evropi, jednaka kvalitetom i kapacitetom ravna mnogim velikim evropskim proizvođaćima.

Široka je lepeza proizvoda i usluga koje možete dobiti u našoj kompaniji, od sirovog zlata do krajnjeg proizvoda kao i servisnih usluga za naše komitente, koji su se uvjerili u našu stručnost i kvalitetu izrade plemenitih metala u proteklih dvadeset godina.
Stručno osposobljeni i školovani kadar u našoj tvornici, odgovorit će svim izazovima i zahtjevima naših kupaca.

Konstantnim ulaganjima i otvaranjem novog proizvodnog pogona 2006 godine sa površinom od preko 1500 kvadratnih metara i ulaganjem u najsavremeniju tehnologiju, uspjeli smo proširiti lepezu proizvoda i usluga te tako preći u najsavremeniju tvornicu na ovim prostorima.

Danas "KEKA" d.o.o. zapošljava u svojim proizvodnim pogonima 40 osposobljenih i školovanih radnika sa tendencijom rasta zaposlenih u doglednoj budućnosti. Trudit ćemo se da kvaliteta rada i tehnologije nezaostaje za svjetskim trendovima, nego da pratimo u korak sa njima sve novosti iz oblasti prerade i izrade plemenitih metala.