MILCH PRODUCT SMAJIĆ d.o.o. Čelić


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
MILCH PRODUCT SMAJIĆ d.o.o. za proizvodnju, trgovinu i usluge Čelić
ADRESA
ARAPOVAC BB, 75246 Čelić
Odgovorno lice
Mevludin Smajić, direktor

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Tenderi
Pobjede na tenderima
Finansije
Opis djelatnosti
Milch Product Smajić d.o.o. je privatno preduzeće koje se bavi otkupom, preradom i distribucijom mlijeka i mliječnih proizvoda. Sa radom je započela 20. augusta 1999 otvaranjem preduzeća u Čeliću, dok od marta 2014 godine preduzeće djeluje i u poslovnoj jedinici u Sarajevu.
Vlasnik se odlučuje na svoj doprinos razvoju općine Čelić otvaranjem mljekare te uspostavljanjem saradnje sa 400 koperanata, te podrškom u vidu uvoza 450 steonih junica iz Austrije.
Milch Product Smajić d.o.o. raspolaže s širokim asortimanom proizvoda ukupno 40 artikala gdje su kupci prepoznali kvalitet domaćeg proizvoda što rezultuje distribuciju proizvoda i prisutnost u gotovo svim dijelovina BiH. Danas preduzeće prerađuje približno 10 tona mlijeka dnevno, gdje se s obzirom na potražnju planira i povećati. Kao znak kvalitetnog poslovanja usmjerenog na uvođenje savremenih standarda, te u cilju postizanja visokog stepena kvaliteta mliječnih proizvoda Milch Product Smajić d.o.o. 2007. godine je u svoj proces proizvodnje uvela sisteme upravljanja kvalitetom i procesom proizvodnje, HACCP i ISO 9001:2008.

Vijesti