PRIMOTRONIC d.o.o. Sarajevo


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
PRIMOTRONIC Društvo sa ograničenom odgovornošću za proizvodnju,trgovinu,uvoz-izvoz zastupanje i usluge Sarajevo
ADRESA
Butmirska 7, 71000 Sarajevo
Odgovorno lice
Bakija Selma, direktor

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Pobjede na tenderima
Finansije
Opis djelatnosti
Primotronic BH i se bavi distribucijom i u ponudi imaju sljedeće proizvode:

-RS i Primotronic nude najširi izbor proizvoda iz oblasti elektronike, elektrike, auomatizacije, mehanike, opreme za test i mjerneje, zaštitu na radu, IT i uredske opreme na jednom mjestu. U ponudi RS COMPONENTS nalazi se preko 230,000 proizvoda od 1500 vodećih svjetskih proizvođača, kao što su: Vishay, Tyco, Radiall, Epcos i Microchip, Schneider, Siemens, SMC, ABB, Omron Electronics i Facom, Fluke.

-SICK AG je vodeći svjetski proizvođač senzora i opreme za identifikaciju. SICK i Primotronic nude veliki izbor senzora i aplikacija u automatizaciji inudstrijske proizvodnje.U SICK ponudi pronaći ćete preko 2000 različitih vrsta senzora i preko 16000 aplikacija sa kompletno tehničkom dokumentacijom.U ponudi se nalaze svi tipovi inustrijskih senzora,industrijskih zaštitnih sistema i sistema za automatsku identifikaciju.

-Cole Parmer i Primotronic nude najširi izbor laboratorijske opreme,opreme za mjerenje, ispitivanje i održavanje opreme za sve vrste laboratorija. i to sve na jednom mjestu. U ponudi se nalazi veliki izbor opreme, od zaštitne opreme, preko laboratorijskog posuđa, pa do najsofisticiranijih uređaja. Dakle, preko 90,000 proizvoda, od preko 100 vodećih svjetskih proizvođača, kao što su: Digi-Sense, Masterflex, Mettlertoledo, Sartorius, Varian, Druck, Weller, Alnor, Compulab, Oakton, FoodTech Sourse, Labcor i mnogi drugi.

-YSI je jedan od najpoznatijih dobavljača opreme za monitoring i kontrolu kvaliteta vode.YSI instrumenti imaju primjenu pri ispitivanju vodovone vode, vode iz bunara i bušotina, vode rijeka, jezera i mora, kao i svih vrsta otpadnih kanalizacionih i otpadnih voda svih vrsta industrija.Instrumenti su namijenjeni mjerno - ispitnim laboratorijama, ali su i vrlo pogodni za upotrebu kao terenski instrumenti. Odlikuje ih GLP (good laboratory practice).