Green Thinking Group d.o.o. Sarajevo


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
Green Thinking Group d.o.o. Sarajevo
ADRESA
Kemal Begova 6, 71000 Sarajevo
Odgovorno lice
Darko Subotić, Direktor

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Finansije
Referenc lista
Opis djelatnosti
Firma Flooring international d.o.o. Sarajevo
Izvršila izmjenu naziva u Green Thinking Group d.o.o. Sarajevo.

Novo ime odražava i novu poslovnu orijentaciju te upotpunjuje ponudu segmentom LED rasvjete (unutrašnje i vanjske) kao ekološki i niskoenergetski najprihvatljivije solucije ta rasvjetu objekata i javne odnosno ulične rasvjete, te ponudu LED displeja kao i sistema media fasada zasnovanih na LED tehnologiji.

Flooring International d.o.o. je privatna kompanija, sa sjedištem u Sarajevu , BiH i ima pretenzije da postane jedna je od vodećih firmi koja se bavi opremanjem interijera sa kvalitetnim podnim oblogama. Glavne aktivnosti naše kompanije su trgovina , inženjering i završni radovi u građevinarstvu. Osnovna djelatnost firme je opremanje prostora različitim podnim i zidnim oblogama, zavjesama i namještajem uglavnom hotela, škola, obdaništa, bolnica, banaka itd.

U poređenju sa ostalim sličnim kompanijama i našom konkurencijom mi ugrađujemo materijale u namjeri da pružimo punu uslugu našim klijentima.

Na BIH tržištu smo prisutni kao ekskluzivni zastupnici danske industrije tekstilnih podnih obloga ege i kao distributeri proizvoda multinacionalne kompanije Tarkett Groupe, sa čijim proizvodima pokrivamo sve tehnologije ugradnje tekstilnih i tvrdih podnih obloga:

- iglane
- tafting
- tkane
- elastične PVC podne obloge
- linoleum obloge od sintetičkog kaučuka
- sportske podove
- parkete i sve vrste drvenih podova i laminata, kao i svih ostalih završnih radova u građevinarstvu.

U sklopu većih projekata , kada djelujemo kao inženjering , nudimo usluge projektovanja i izvođenje završnih radova od poda do plafona , i unutrašnjeg opremanje prostora tekstilnim i drvenim namještajem.

Kvalitetno izvođenje radova, koje nudimo , podupiremo sa širokom paletom visoko kvalitetnih materijala različitih boja i uzoraka sa mogućnošću izrade uzorka po vlastitoj zamisli.

Vrhunski kvalitet našeg poslovanja dokazujemo sa kratkim rokovima isporuke i ugradnje, izborom među različitim cjenovnim razredima, svaki projekat pratimo sa visoko stručnom osposobljenom ekipom komercijalista i jakom podrškom našeg operativno tehničkog osoblja.

Fleksibilna smo i dinamična kompanija u stanju da se prilagodi brzim promjenama na tržitu i konkurenciji i koja vjeruje da uspjeh nije slučajan , već da je poslijedica promišljenog, planiranog i stručnog rada.

Vijesti