BOB d.o.o. Laktaši


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
BOB uvoz-izvoz, trgovina na veliko i malo d.o.o. Laktaši
ADRESA
Nemanjina 30, 78250 Laktaši
Odgovorno lice
Danica Šipka, direktor

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Opis djelatnosti
Preduzeće BOB d.o.o. raspolaže širokim asortimanom roba crne metalurgije i spremno je u svakom momentu da isporuči značajne količine ovih roba (betonskog željeza - armaturnog i glatkog; armaturnih mreža; šavnovarenih kvadratnih, pravougaonih i okruglih cijevi raznih dimenzija; toplovaljanih i hladnovaljanih limova - debljine od 0,5mm do 200 mm; L - profili; flah - plosno željezo; UNP, INP, HEB, HEA i IPE nosači; gradbeni profili - Z,T, P; puno kvadratno i okruglo željezo - firkant i rundajz; pocinačani limovi itd).

Osim roba kojih konstantno preduzeće BOB d.o.o. ima na svom skladištu u količini cca 3500 - 4000 tona, može nabaviti robe po specifičnim zahtjevima, koje se, pored roba crne metalurgije, odnose i na robe iz asortimana obojene metalurgije, sendvič limova, panela i sl.

Svu navedenu robu prati atestna dokumentacija. Preduzeće raspolaže sa šleperima nosivosti po 25 tona, time može da reaguje prema zahtjevima kupca u gotovo svakom momentu. Takođe, preduzeće obavlja usluge metalnog konfekcioniranja i izrade metalnih konstrukcija za razne namjene.

Sjedište preduzeća je u Laktašima, a skladišni prostor se nalazi u Banja Luci. Preduzeće je osnovano 1989. godine i trenutno ima 30 zaposlenih. Prostor za skladištenje robe i njenu manipulaciju nalazi se na zemljištu površine 27000 m².

Skladišni prostor čine zatvoreno skladište od 1600 m² i uređeni otvoreni skladišni prostor od 12000 m². Kompleks ima uređenu komunikacijsku i skladišnu infrastrukturu za obavljanje osnovne djelatnosti preduzeća i prostor za metalno konfekcioniranje (mehaničku obradu) robe, odnosno rezanje, sječenje, savijanje, varenje... Manipulacija robom u skladištu obavlja se uz pomoć viljuškara, neto nosivosti 13, 8 i 7 tona, kao i mostnu dizalicu neto nosivosti 10 tona.