DIV tvornica vijaka Samobor, Hrvatska


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
DIV tvornica vijaka Samobor, Hrvatska
ADRESA
Bobovica 10a, 10430 Samobor, Hrvatska
Odgovorno lice
Tomislav Debeljak - predsjednik uprave

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Opis djelatnosti
DIV grupacija sa više od 120 godina tradicije trenutno je jedna od vodećih tvornica vijaka u Europi s poslovanjem na osam lokacija u 6 država i preko 1000 zaposlenih djelatnika u grupi. Konstantnim ulaganjima u proširenje kapaciteta i nove tehnologije, tvrtka se i dalje razvija, te se planira daljnji rast.

Centralna lokacija i sjedište je u Samoboru, što je ujedno i proizvodna lokacija specijalizirana za proizvodnju vijčanih elemenata metodom hladnog i toplog kovanja, posebice po specijalnim zahtjevima kupaca. Zahtjevima tržišta proizvodni program proširen je i na proizvode strojnih elemenata naročito za poljoprivrednu mehanizaciju.

Trenutno najveća proizvodna lokacija DIV-a je pogon u Kninu (bivša tvornica vijaka TVIK) s 50 godišnjom tradicijom, specijalizirana za masovnu proizvodnju vijčanih elemenata metodom hladnog kovanja.

DIV d.o.o. vlasnik je tvrtki koje zajedno čine grupaciju DIV, a posluju pod slijedećim nazivima:

MIN-DIV Svrljig a.d. Srbija, je proizvodno poduzeće s dugogodišnjom tradicijom proizvođača kolosiječnog pribora za željeznice, proizvođača lake željezničke mehanizacije, dijelova za šinska vozila, lakih otkivaka do 700 g, standardnih vijaka i matica, najveće dužine vijaka do 1.500 mm, te vijaka i matica po posebnim zahtjevima kupaca.

TVIK-DIV d.o.o. Valjevo, Srbija, opremljen je sa 40-ak strojeva za hladno kovanje, tokarenje, i skladišnim prostorom od 2.000 paletnih mjesta, te trgovačko komercijalno djeluje za područje Srbije, Makedonije, Kosova i Crne Gore.

DIV-TVIK d.o.o. Sarajevo, Bosna i Hercegovina, sa skladišnim prostorom od 1.000 paletnih mjesta u Sarajevu, te 3.600 paletnih mjesta u visoko regalnom skladištu u Konjicu, komercijalno prodajno djeluje za područje Bosne i Hercegovine.

DIV d.o.o. - Slovenija, Obrežje, Jesenice na Dolenjskem, tvrtka kćer koja je počela sa poslovanjem 2008. godine

Vijesti