GUBERNACULUM d.o.o. Zagreb


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
GUBERNACULUM d.o.o. za savjetovanje i usluge Zagreb
ADRESA
Kraljevička 52, 10000 Zagreb
Odgovorno lice
Andrea Štefan Martinić

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Događaji
Opis djelatnosti
WWF je nastao 1961. godine kada se grupica istomišljenika, prirodoslovaca, okupila zabrinuta onime što se u to vrijeme u svijetu događalo.

Za pet desetljeća, WWF je postao jedna od najvećih i najuglednijih nezavisnih svjetskih organizacija za očuvanje prirode. S više od pet milijuna pristaša na svih pet kontinenata, WWF ima predstavništva u više od 90 zemalja i može slobodno tvrditi da je odigrao ključnu ulogu u razvoju međunarodnog pokreta za očuvanje prirode.

Počevši od 1985. godine, WWF je uložio preko milijardu američkih dolara u više od 13.000 projekata diljem svijeta. Svi ti projekti imaju važnu ulogu u kampanji čiji je cilj da se zaustavi ubrzana degradacija okoliša na Zemlji kao i da se potaknu njeni stanovnici da žive u većoj harmoniji s prirodom.

Većina našeg poslovanja uključuje partnerstva. Udružujemo se s lokalnim neprofitnim udrugama i drugim globalnim nevladinim udrugama te gradimo veze s lokalnim zajednicama i regionalnim vladinim institucijama. Naravno, surađujemo s onim tvrtkama koje žele promjene.

Vijesti