CREATIVE ART BEOGRAD - privredno društvo obrisano iz registra


Mikro preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
CREATIVE ART PREDUZEĆE ZA TRGOVINU I USLUGE d.o.o. Beograd - privredno društvo obrisano iz registra
ADRESA
Visokog Stevana 10, 11000 Beograd, Dorćol
Odgovorno lice
Gordana Marić
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Finansije
Opis djelatnosti
Creative Art studio čini tim mladih i kreativnih stručnjaka nove generacije koji inovativnošcu, savremenim i temeljnim pristupom dolaze do kvalitetnih projektantskih i dizajnerskih rešenja.

Egzibicionisti smo u duši, pa smo spremni u najkraćem mogućem vremenu isporučiti kako najjednostavnija tako i najkomplikovanija rešenja.

Prateći evropski dizajn i kvalitet, nudimo kompletno i kvalitetno opremanje poslovnih i stambenih prostora, izradu kompletnih grafičkih i web rešenja.

Idejna resenja, konsultacije, projektovanje i dizajn enterijera i nameštaja, sa visoko profesionalnim izvođenjem svih građevinskih radova samo su deo naših usluga koje stvaraju dobro izbalansiranu harmoniju jednog enterijera!

Uređenje stana najčešce diktiraju karakteristike prostora i ukus i želje vlasnika, ali da prostor osim estetike dobije i funkcionalnu primenu, a uređenje postane brže i lakše znatno mogu da pomognu saveti stručnjaka.

Korišcenje kvalitetnih i inovativnih materijala prati i nova tehnologija ugradnje po najvišim standardima.

Naš rad se zasniva na profesionalnom pristupu i specijalizovanoj izradi projektne Dokumentacije za enterijer,nameštaj, web dizajn i graficki dizajn.

Važnu stavku našeg poslovanju čini pre svega konstantna komunikacija sa potencijalnim klijentom, kako bi u potpunosti razumeli, i nakon toga i definisali ciljeve i želje krajnjeg korisnika.

Za sve projekte proistekle iz naše kreativne radionice garantujemo kvalitet i stručnost, i dobru saradnju u skladu s potrebama i željama klijenata.

Creative Art studio nudi svojim klijentima kompletnu prezentaciju i konstantan uvid u proces izrade projekta kao i izvođenja radova.

Vijesti