Vatroteh inžinjering d.o.o. Sarajevo


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
VATROTEH INŽINJERING društvo sa ograničenom odgovornošću za protivpožarni inžinjering, marketing, usluge i razvoj Sarajevo
ADRESA
Igmanska bb, 71320 Vogošća
Odgovorno lice
Avdagić Nevzet

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Pobjede na tenderima
Finansije
Opis djelatnosti
VATROTEH INŽINJERING D.O.O. Sarajevo je relativno mlada kompanija, osnovana 2012 godine od stranje visokostručnih ljudi sa dugogodišnjim iskustvom na polju Vatrozaštite. Naš cilj je pomoći u zaštiti od požara svih prirodnih i ljudskih resursa. Osnovna djelatnost je prodaja i servisiranje vatrogasne opreme, ispitivanje i ugradnja vatrogasne i vatrodojavne opreme, savjetovanje i edukacija te elaboriranje zaštite od požara. Parneri smo vodećih brendova kada je u pitanju sistem zaštite od požara a neka od imena su; Pastor – Hrvatska, Todorović – Srbija, Vaz – Srbija, AWG Fittings – Njemačka, Parsch – Njemačka te Bonpet – Slovenija.

VATROTEH INŽINJERING D.O.O. Sarajevo pored prodaje renomirane vatrogasne opreme svojom stručnošću i znanjem te opremom koju posjeduje vrši servisirianje i održavanje iste.

Vršimo ispitivanja instalacija već ugrađene vatrogasne opreme i sistema dojave.

Pored ovih usluga u sklopu naše djelatnosti možemo još dodati da naša kompanija uspješno vrši edukaciju uposlenih iz oblasti zaštite od požara, izrađujemoplanove zaštite od požara, vršimo procjenu istih, izrađujemo pravilnike i elaborate zaštite od požara.