Herba-komerc d.o.o. Bijeljina


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
Herba-komerc d.o.o. Bijeljina
ADRESA
Miloša Obilica br. 174, 76300 Bijeljina

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Opis djelatnosti
Kompanija Herba Komerc doo je osnovana 1999. sa sjedištem u Bijeljini, a bavi se uvozom i distribucijom sredstava za zaštitu bilja i ostalih potrepština koje se koriste u poljoprivrednoj proizvodnji, hobi i garden programima kao što su: sjemena, đubriva, supstrati, stočna hrana, plasteničke folije, životinjska hrana, alati i razne vrste opreme.

U sopstvenom portfoliju sredstava za zaštitu bilja nalazi se preko 100 registrovanih formulacija iz svih grupa namjene: akaricidi, insekticidi, fungicidi, herbicidi, regulatori rasta, okvašivači, biocidi i tečna đubriva. Pored uvoza i distribucije sredstava i ostalih programa iz sopstvenog portfolija, Herba Komerc doo se bavi distribucijom sredstava i ostalih programa iz zastupničkih programa zastupnika drugih renomiranih proizvođača iz zemalja iz okruženja, EU i svijeta.

Herba Komerc raspolaže magacinskim prostorom adekvatnog kapaciteta kao i voznim parkom koji čine dostavna vozila različite tonaže, odnosno nekoliko putničkih vozila. Pored dostave sopstvenim prevoznim sredstvima, koriste se i usluge brze pošte tako da su sve vrste proizvoda na raspolaganju klijentima 24 h na celoj teritoriji BiH. Najveću vrijednost kompanije čine ljudi – iskusni stručnjaci za prodaju i primenu koji se uvijek nalaze na raspolganju našim cijenjenim kupcima.

Vijesti