Agency plus doo Mostar


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
AGENCY PLUS društvo sa ograničenom odgovornošću Mostar
ADRESA
Alekse Šantića 2, 88104 Mostar
Odgovorno lice
Edin Batlak

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Tenderi
Opis djelatnosti
Kompanija Agency Plus nastala je kao plod trodecenijskog poslovnog iskustva i spoznaje što možemo ponuditi kao ''Plus'' svojim klijentima u svrhu njihovog poslovnog napretka.
Agency Plus tim na čelu sa direktorom kompanije gospodinom Batlak Edinom, diplomiranim ekonomistom, nudi širok spektar znanja i iskustava potrebnih za poslovanje kompanija. Bogato iskustvo direktora kompanije stečeno na različitim ekonomskim poslovima ( komercijalnih na domaćem i stranom tržištu, finansijsko-računovodstvenih i marketinških poslova, rukovođenje projektima i kompanijama) u nizu različitih poslovnih sektora ( metalnoj industriji, trgovini, građevinarstvu, telekomunikacijama, javnoj upravi, finansijskim uslugama i ugostiteljstvu) izgradio je drugačiji pristup sagledavanju i rješavanju poslovnih izazova.
U današnjem globalnom svijetu vrlo rigoroznih tržišnih uslova poslovanja jedini relevantni pokazatelj uspješnosti jeste prihvaćenost proizvoda i usluga na tržišta, odnosno njihove upotrebne vrijednosti. Za uspješno upravljanje businessom ili nekim njegovim segmentom, što za krajnji rezultat ima tržišnu prihvaćenost proizvoda ili usluge, neophodno je imati interdisciplinarna znanja. No,imati sva znanja na jednom mjestu je nemoguće i preskupo.
Stoga, od presudnog značaja za uspješan business je angažiranje kompanije koja ima širok spektar znanja i iskustva , poput naše kompanije.
Agency Plus tim okupljen je oko ideje pružanja cjelovitog poslovnog consultinga svojim klijentima. Slikovito kazano Agency Plus je potpuno opredijeljen da početnu investicionu ideju svog klijenta ''izbrusi'', potom brižljivo vodi kroz sve njegove životne faze: izradu investicione studije i poslovnog plana, zatvaranja finansijske konstrukcije, osiguranja licenci za gradnju, upravljanja investicijom, brižljivo pozicioniranje na tržištu i kontinuirano praćenje poslovanja uz redovno poslovno savjetovanje držeći se principa dobrog upravaljanja sistemom kvalitete.

Zovemo se Agency Plus jer naš ''Plus'' jesu:

jedinstveni cjeloviti konsalting

kontinuirana briga za uspjeh našeg klijent

tim sa multidisciplinarnim znanjima i iskustvom

pružanje usluga na principu izvrsnosti A+

kontinuirano uvođenje novih usluga kao specifičnih proizvoda u skladu sa
potrebama tržišta

Pozivamo Vas da zajednički kreiramo budućnost i uspjeh.

Vama na raspolaganju Vaš,

Tim Agency Plus