Alma Derm Kladanj


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
Alma Derm Kladanj
ADRESA
Hadim ali pasina 2, 75280 Kladanj
Odgovorno lice
Alma Čamdžić

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Opis djelatnosti
Ručno izrađeni prirodni proizvodi / HANDCRAFTED NATURAL PRODUCTS


AlmaDerm sapuni su proizvodi vrhunskog kvaliteta, napravljeni ručno, metodom „hladnog postupka“. Zahvaljujući ovom načinu proizvodnje, sve prirodne supstance od kojih su izrađeni ovi sapuni dugo će zadržati svoja ljekovita svojstva i miris. Idealni su za njegu kože lica i tijela jer na prirodan način uspostavljaju pH ravnotežu idealnu za vašu kožu. Zahvaljujući maslinovom ulju, medu, polenu, propolisu, kozjem mlijeku, eteričnim uljima četinara, mente, lavande, kao i ljekovitom bilju sa Konjuh planine, Vaša koža će zablistati u punom sjaju. Sapune AlmaDerm preporučujemo za normalnu kožu,ali i za ublažavanje svih kožnih oboljenja!


Naziv Sastav Opis
1. DJEČIJI Kozje mlijeko, čokolada, eterična ulja jele i lavande Eterično ulje jele blago djeluje na dječiju kožu,dok lavanda djeluje protuupalno, pospješuje regeneraciju i revitalizaciju kože. Čokolada u sapunu podstiče cirkulaciju i pročišćava limfu, te koža postaje zategnutija i elastičnija. Zahvaljujući ovom neobičnom dodatku svako kupanje budi najnježniji i najugodniji osjećaj jer podstiče lučenje serotonina i endorfina, hormona sreće.
2. ANTI-ACNE Mak, cimet, karanfilić, med,eterična ulja četinara Očistite vašu kožu od odumrlih stanica kože. Oslobodite se neželjenih akni, bubuljica, mitesera na prirodan i jednostavan način. Koristite čarobnu kombinaciju esencijalnih ulja četinara (koja djeluje antiseptički i baktericidno), te cimeta, maka i karanfilića (koji pospješuju cirkulaciju tkiva), kaoi meda (koji hidratizira). Sa ANTI-ACNE sapunom, vaša koža će biti blistava, svježa i zdrava.
3. NJEGA KOSE Ljekovito bilje bosanskih planina i eterična ulja četinara Ovaj sapun djeluje na vaša čula i pozitivne vibracije vaše duše. Miris šume vas vraća u djetinjstvo i pomaže da se oslobodite stresa.Idealan je za sve tipove kože i kose. Veoma efikasno uklanja perut.
4. -RELAKSACIJA Kozje mlijeko, eterično ulje lavande Ovaj sapun koristite za opuštanje i relaksaciju. Izuzetno je blag, osvježavajućeg i profinjenog mirisa, namijenjen svim tipovima kože. Pomoći će vam da vratite izgubljenu energiju, te da se osjećate svježe i opušteno.
5. -CIRKULACIJA Med, polen, propolis, kozje mlijeko, eterična ulja četinara Sapun za zdravu, njegovanu i lijepu kožu. Pomaže kod psorijaze, dermatitisa, ekcema i drugih problema kože. Ljekovita svojsta ovog sapuna su višestruka; ako ga upotrebljavate više puta dnevno djeluje antiseptički, baktericidno, te kao antioksidans, poboljšava prokrvljenost ćelija kože tako da vaša koža sporije stari.
6. MASNA KOŽA Med, kafa, kozje mlijeko, kukuruzne mekinje, eterična ulja četinara i mente Ovaj sapun na veoma nježan i blag način uklanja višak masnoće, nečistoće i odumrle ćelije sa vaše kože, dajući joj elastičnost i vitalnost. Eterična ulja djeluju umirujuće i veoma efikasno vrše detoksikaciju ćelija kože uspostavljajući normalnu pH vrijednost. Zahvaljujući kozjem mlijeku, koža će biti mekana i obogaćena vitaminima neophodnim za zdravlje i vitalnost.
7. ZRELA KOŽA Đumbir, morska sol, eterična ulja četinara, mente i lavande Miris borove šume i miris mora probudit će samo lijepa sjećanja u vama. Uživajte u rezultatu koji će ovaj sapun ostaviti u dodiru sa vašom kožom. Đumbir, izrazito jak antioksidans, u svom sastavu ima minerale kalijum, magnezijum, bakar, mangan te vitamin B6.Svojom moćnom i specifičnom aromom i koncentracijom minerala podmladiće vašu kožu, ali i djelovati protuupalno.

Vijesti