Nova DI Vrbas Banja Luka


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
Nova DI Vrbas d.o.o. Banja Luka
ADRESA
Braće Pišteljića 4, 78000 Banja Luka
Odgovorno lice
Ljubomir Ćubić

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Tenderi
Opis djelatnosti
Fabrika za proizvodnju namještaja Vrbas osnovana je 1947. god. u Banjoj Luci. Fabrika prelazi u privatno vlasništvo kompanije „Niskogradnja Laktaši“ sa vlasnikom Gospodinom Ljubomirom Ćubićem 2008. godine, kada dobija novo ime i branding i vraća se na tržište kao lider u branši proizvodnje visokokvalitetnog namještaja od drveta.

U sklopu kompanije Nova DI Vrbas, koja ima tradiciju dugu preko 70 godina, posluju fabrike za proizvodnju masivnog namještaja, furniranog, pločastog i tapaciranog namještaja, sa tehnologijom koja uključuje proces od primarne prerade, sušenja sirovine, preko proizvodnje masivnih ploča do proizvodnje finalnog proizvoda. Fabrika za proizvodnju briketa je takođe jedna od djelatnosti kompanije.

Sjedište kompanije u Banjoj Luci prostire se na površini od oko 395.840m2, gdje su smješteni objekti upravne zgrade, izložbenog salona, proizvodni i skladišni pogoni.

Kvalitet i tradicija su naše obilježje. Kroz svoj rast i razvoj, kompanija konstantno ulaže u modernizaciju proizvodne tehnologije i kontinuiranu edukaciju zaposlenih. U svom kolektivu zapošljava tim oko 300 radnika koji svakodnevno odgovaraju na najsloženije zahtjeve klijenata kako bi tržištu ponudili inovativna rješenja u skladu sa svjetskim trendovima u branši. Poslujemo na domaćem i inostranom tržištu u zemljama: Njemačka, Austrija, Italija, Francuska, Hrvatska, Srbija i BiH.

Vijesti