S- SYSTEM d.o.o. Sarajevo


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
S-SYSTEM d.o.o. za inžinjering, consulting, trgovinu i usluge Sarajevo
ADRESA
Odobašina 55
, 71000 Sarajevo
Odgovorno lice
Fikret Smajiš, direktor

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Opis djelatnosti
Kompanija S-System d.o.o. je osnovana 2008. godine u Sarajevu, sa 100% privatnim osnivačkim kapitalom. Osnovna djelatnost od samog početka je rad u IT okruženju. Specijalizovani su za servisiranje i održavanje IT opreme, projektovanje i izvođenje računarskih mreža, te prodaju desktop računara, laptopa, servera, kao i pojedinačnih računarskih komponenti.

Budući da posjeduju iskustvo u razvoju aplikacija primjenom razvojnih alata mogu klijentu ponuditi kompletno rješenje za sve konsultantske i programerske usluge. Iskustvo u radu sa web dizajnom i prezentacijama su prenijeli i u vlastiti biznis, jer je svakako dobra reklama obavezan dio uspješnog poslovanja. U svojoj bogatoj ponudi, S-System d.o.o. ima i široku paletu proizvoda potrebnih za rad jedne kancelarije, odnosno papir vrhunskog kvaliteta, te potrošni i sitni kancelarijski materijal.

- S-System d.o.o. je autorizirani prodavač IBM informatičke opreme za područje Bosne i Hercegovine, te se u IBM Korporaciji vodi kao IBM Business partner i ima sve ovlasti kod sklapanja ugovora s krajnjim korisnicima.


- S-System d.o.o. je član Adobe zajednice, sa zvanjem Certified Adobe Partner i kod nas možete po najpovoljnijim cijenama kupovati licencirane programe iz Adobe okruženja:

- Adobe Acrobat, Photoshop, Adobe Creative Cloud, Adobe Creative Suite, Adobe Digital Marketing Suite, Adobe Digital Publishing Suite, Elements, Touch Apps