PLUS MEDIA Mostar


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
AGENCIJA PLUS MEDIA Mostar
ADRESA
88000 Mostar
Odgovorno lice
Suzana Šarić, direktorica

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Opis djelatnosti
Plus Media - Agencija za marketing i propagandu, posjetiteljima poratala www.bh-vjencanje.com nudi najkvalitetnije informacije o uslugama i novostima na tržištu vjenčanja.

bh-vjencanje.com je najveći bh Internet preglednik ponuđača raznih usluga za vjenčanja. Kako na tržištu do sada nije postojao adekvatan preglednik koji nudi potpunu uslugu informiranja budućih mladenaca izrađena je web stranica:

www.bh-vjencanje.com

Osnovna ideja je promoviranje malih, srednjih i velikih poduzeća na jednom mijestu, te pojedinaca koji se u kućnoj radinosti bave pružanjem nekih od usluga za vjenčanje. Slogan je ... da bi Vaš dan iz snova uistinu to i bio! Misija poslovanja agencije Plus Media je da stotinama posjetitelja dnevno nudi najkvalitetnije informacije o vjenčanjima.

Plus Media nudi novosti sa tržišta

Osim prostora za promoviranje tvrtki koje primjerice nude vjenčanice, odijela, cipele, restorane, glazbu, cvijeće, catering, uljepšavanje, agencije specijalizirane za vjenčanje, iznajmljivanje šatora i automobila, zlato, te usluge snimanja i fotografiranja, ovaj web portal nudi sve potrebne informacije o planiranju vjenčanja, stavljajući naglasak na novosti, ali i tradiciju naših podneblja za posjetitelje portala.

Ponuda partnerima oglašivačima

Oglašivači na portalu imaju priliku u potpunosti predstaviti svoju uslugu koristeći neke od alata, primjerice, postavljanjem bannera na naslovnoj strani, naslovnoj strani kategorije usluge, članku (postavljajući tekst, video, logo, galeriju slika, slide galeriju, dowload dokument, google mapu), objavljivanjem PR novosti, organiziranjem nagradnih igara, te promoviranjem na društvenim stranicama agencije. Time predstavljaju direktno svoju uslugu tisućama dnevnih posjetitelja. Dodatno agencija Plus Media nudi i imenik vjenčanja gdje su usluge raspoređene prema gradovima.

Vijesti