Leburić komerc d.o.o. Prnjavor


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
Leburić komerc d.o.o. Prnjavor
ADRESA
Vijaka bb, 78430 Prnjavor
Odgovorno lice
Milan Leburić, direktor

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Pobjede na tenderima
Opis djelatnosti
46.32 - Trgovina na veliko mesom i proizvodima od mesa
Firma Leburić komerc doo je osnovana početkom devedesetih godina dvadesetog vijeka kao mali porodični posao. Počela je sa dva radnika i poslovnim prostorom od 40 m2 u čijem se sastavu nalazila prodaja suhomesnatih proizvoda Mesne industrije Srem Šid.Tokom svog dugogodišnjeg rada firma je rasla i danas je postala jedna od vodećih distributera hrane, pre svega suhomesnatih i konzerviranih proizvoda, na teritoriji Republike Srpske i BiH.

Danas firma posluje u oko 2000 m2 vlastitog prodajnog i skladišnog prostora sa osamdesetak zaposlenih i sastoji se od dvije poslovne cijeline: veleprodaje i maloprodaje.
Veleprodaja se bavi distribucijom na teritoriji Republike Srpske I BiH u čiji sastav ulazi vozni park (deset klimatizovanih vozila za potrebe razvoza) i putničke mreže od pet komercijalista.
U svom prodajnom asortimanu najzastupljeniji su programi Pekabesko,Farmer,Welton i Fortuna.
Maloprodaje u svom sastavu za sada imaju pet objekata koji su svi u ovom momentu locirani na teritoriji opštine Prnjavor ali u planau postoje ideje i za širenje maloprodajne mreže na susjedne opštine kao i šire.
"Leburić komerc" d.o.o. je takođe i generalni uvoznik i distributer nekoliko brendova od kojih izdvajamo sledeće:
1.Pekabesko-suhomesnati i bareni proizvodi,
2.Farmer LTS-konzervirani i suhomesnati proizvodi,
3.Welton čajevi i praškasta roba.

Takođe, "Leburić komerc"d.o.o. je i vlasnik nekoliko robnih brendova :

Fortuna
Pekabesko
Đurđević
Apetito
Bona Vita
Welton
Duga
Farmer
Soo soo
Željka
Moravka
Ondina
Gloria
Zajic

Od juna 2012 godine a u skladu sa zahtjevima Zakona o veterinarstvu Republike Srpske "Leburić komerc" d.o.o. je implementirao i HACCP Codex Alimentarius (Broj sertifikata 1258 izdatog od strane Bureau Veritas) na opseg djelatnosti "Veleprodaja i distribucija mesa i mesnih prerađevina" te na taj način obezbjedili najviši vrh sigurnosti i pouzdanaosti za sve svoje kupce i potrošače.
Nadamo se da se iz ovog kratkog uvida u nastanak i rad naše firme može da se stekne slika i o našoj budućnosti koja je isključivo bazirana na obezbijeđenju većeg zadovoljstva naših kupaca kroz kvalitetniju i jeftinije robe iz čega i proizilazi naš slogan MALI RAČUN-VELIKA SREĆA.