WIFI BH d.o.o. Sarajevo


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
WIFI BH Društvo sa ograničenom odgovornošću za poslovni menadžment, konsalting i usluge Sarajevo
ADRESA
Branilaca Sarajeva 20/I, 71000 Sarajevo
Odgovorno lice
Ensar Eminović, direktor

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Događaji
Opis djelatnosti
WIFI BH d.o.o. je osnovan početkom 2012. godine kao ekskluzivni poslovni partner austrijskog instituta WIFI International za područje Bosne i Hercegovine.

Institut WIFI (pa samim tim i WIFI BH d.o.o.) sebe vidi kao ponuđivaca edukacije i obuke za sve vrste profesionalnih zahtjeva. Cilj nam je na domaćem tržištu postati vodeći trening partner za preduzeća, organizacije i pojedince koji su zainteresovani za stalni razvoj i unapređenje svog poslovanja i karijere.

Centralni faktor uspjeha i ključna odlika branda WiFi je vrlo visoki praktični nivo svih kurseva ("Iz prakse za praksu"). Osiguravanje vrhunstog kvaliteta i stvaranje zadovoljstva kod klienata su ključ naseg uspjeha.

Činjenica da su svjedočanstva i diplome stečene putem mreže WIFI instituta međunarodno priznate i tražene, te da otvaraju izuzetne mogućnosti za unapređenje poslovanja kako na području BiH tako i van njega, predstavlja konkurentnu prednost koju nudi WIFI BH d.o.o.

Misija

Dati aktivan doprinos unapređenju privrede u Bosni i Hercegovini transferom međunarodnog „know-how“-a kroz profesionalnu edukaciju, stručno osposobljavanje i usavršavanje njenih građana za sve vrste savremenih poslovnih izazova koje donosi proces evroatlanskih integacija te omogućavanje prohodnosti bh. radne snage na evropskom tržištu rada.

Vizija

Postati vodeći partner u obrazovanju za preduzeća, organizacije i pojedince u Bosni i Hercegovini koji su zainteresovani za stalni razvoj i unapređenje svog poslovanja i karijere na međunarodnom planu.

Vijesti