SINYU IBERICA d.o.o. Banja Luka


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
SINYU IBERICA d.o.o. Banja Luka
ADRESA
Milana Radmana 10, 78000 Banja Luka
Odgovorno lice
Slobodan Marjanović
Radenko Čeko (Direktor)

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Tenderi
Finansije
Opis djelatnosti
Nedostatak odgovarajućih građevinskih preduzeća na teritoriji Banja Luke i u regionu, sve izraženiji zahtevi tržišta za stambenim i poslovnim prostorom visokog kvaliteta, ukazali su potrebu postojanja jednog dobro organizovanog građevinskog preduzeća, osposobljenog da izgradi i najveće objekte sistemom “ključ u ruke”, što je upravo bila vizija našeg tima.

Na polju kvaliteta preduzeće SINYU IBERICA je izraslo u vodeće u oblasti investicija u građevinarstvu. Razvojni put zasnovan je na uspešnom radu visokoobrazovanog tima i kvalifikovanog građevinskog kadra, koji svojim znanjem i iskustvom ispunjavaju najviše zahteve u pogledu realizacije najsloženih projekata.

Pored same izgradnje stambeno-poslovnih objekata , koja predstavlja osnovnu delatnost preduzeća, preduzeće se bavi i trgovinom građevinskim materijalima i opremom kao i pružanjem usluga u građevinarstvu.

Ponuda preduzeća se ogleda u kvalitetno izgrađenim stanovima i lokalima svih struktura, kao i porodičnim kućama , objektima za odmor , garažama i parking mestima u sklopu izgrađenih objekata.

Upotrebom dokazanih i pouzdanih materijala uz pažljivo odabrane i kvalitetne dobavljače garantujemo svojim kupcima trajnost , pouzdanost i visok kvalitet gradnje , o čemu svedoče zadovoljni klijenti i naše reference.

Pored pomenutog kvaliteta, vlasniku svakog stana, poslovnog prostora, kao i investitoru pruža se uredna projektna, građevinska i imovinsko-pravna dokumentacija.

Svi objekti koji su izgrađeni ili se grade od strane našeg preduzeća poseduju od samog početka sve potrebne dozvole i dokumentaciju i odmah po završetku se redovnim postupkom uknjižavaju u zemljišne knjige.

Misija preduzeća se ogleda u tome da pored opravdanja postojanja na tržištu, u svakom segmentu poboljša kvalitet sopstvenog proizvoda, a samim tim i kvalitet života kupca. Dokaz je preko 400 zadovoljnih kupaca.

Mi stvaramo sa strašću – s’ ljudima i za ljude, spremni da brzo i kvalitetno odgovorimo na Vaše zahteve .

Vijesti