MEDITERAN - INOX d.o.o. Čelinac


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
MEDITERAN - INOX d.o.o. Čelinac
ADRESA
Tranzitni put bb, 78240 Čelinac
Odgovorno lice
Nada Mihajlović, direktorica

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Događaji
Finansije
Opis djelatnosti
Preduzeće Mediteran inox profi montaža d.o.o. je osnovano 2006. godine.

Osnovna djelatnost preduzeća, od njegovog osnivanja do danas je izrada i ugradnja balkonskih, stubišnih i vanjskih ograda od inox-a (rostfrei, procrom) te ostalih elemenata od inox-a, vrata, nadstrešnica, brisoleja pokretnih i nepokretnih od aluminijuma, polukružne i kružne stepenice, rezervoari za prehrambenu industriju.

Preduzeće je tokom višegodišnjeg perioda predanog rada permanentno napredovalo sticanjem novih znanja i iskustava u ovoj oblasti, pogotovo u kontaktima sa renomiranim bosanskohercegovačkim i evropskim proizvođačima koji su vremenom prerasli u partnerski odnos.

Značajno je napomenuti da se svi radovi firme Mediteran Inox izvode po EU standardima i visokog su kvaliteta sa višegodišnjom garancijom.

Nosioci posla u preduzeću Mediteran inox profi montaža d.o.o. su svoje dvadesetogodišnje iskustvo u ovoj oblasti sticali na tržištima Austrije, Italije, Njemačke i Holandije.

Pozicija koju trenutno ima na tržištu Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije, predstavlja rezultat neprekidnog traganja za nečim novim, savršenijim, a sve sa ciljem da što je moguće u većoj meri odgovori realnim potrebama i željama sadašnjih i potencijalnih klijenata, prije svega sa aspekta kvaliteta i estetike, što ne znači da se ambicije firme tu i završavaju.

Posebno su ponosni na svoje dizajnere koji su uvijek spremni i sposobni da ispune sve želje i očekivanja kupaca.

Raspoloživi proizvodni kapaciteti, zaposleni, na čijoj se edukaciji i usavršavanju sistematski radi te realne potrebe tržišta za ovom vrstom proizvoda, predstavljaju osnov uspješnog razvojnog planiranja i značajnog tržišnog pozicioniranja Mediteran inox profi montaže u budućnosti.

Proizvodni program:

- UNUTRAŠNJE OGRADE
- BRISOLEJI
- NADSTREŠNICE
- KRUŽNE STEPENICE
- VANJSKE OGRADE I KAPIJE
- BALKONSKE OGRADE
- OSTALI PROIZVODI (inox kreveti, stolovi, stolice...)

Vijesti