DVA JAVORA d.o.o. Jahorina


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
HOTEL DVA JAVORA d.o.o. Jahorina
ADRESA
Olimpijska 34, 71423 Jahorina - Pale
Odgovorno lice
Đorđe Đokić (Direktor)

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Pobjede na tenderima
Finansije
Opis djelatnosti
Novoizgrađeni hotel "Dva Javora" će svojim položajem i ponudom zadovoljiti goste najrazličitijih ukusa! Hotel se nalazi na Jahorini koja je deo Dinarskog planinskog sistema sa najvišim vrhom Ogorjelicom (1916 m/nv). Ova planina je prve skijaše ugostila još davne 1923. godine a zahvaljujući odličnoj konfiguraciji terena, pogodnoj klimi i danas spada u sam vrh zimske turističke ponude.

Od olimpijade a naročito poslednjih nekoliko godina ova planina doživljava nagli progres u svim aspektima turističke ponude. Blizina aerodroma u Sarajevu obezbeđuje da Jahorina bude dostupna i gostima koji nisu sa naših prostora, kojih je sve više i koji redovno dolaze ponovo. U skladu sa novim trendovima naš hotel nudi maksimum za opuštanje i relaksaciju što je današnjem gostu primarno. Lokacijski (50 m. udaljeni od žičare) nudimo odličan pristup stazama za naše goste. Za goste koji dođu svojim prevozom obezbeđen je parking prostor pod stalnim nadzorom. Svi sadržaji koji gostu obezbe đuju luksuz su takođe u našoj ponudi.

Masaža, sauna, prodavnica, bilijar, dečje igrice, room service, servis za pranje, otvorena ognjišta, SKI servis, SKI rental su deo iste.

Vijesti