TELEKLIK d.o.o. Banja Luka


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
TELEKLIK d.o.o. Banja Luka
ADRESA
Kralja Petra II Karađorđevića 39
, 78000 Banja Luka
Odgovorno lice
Danijel Bobar
Bojan Vujić, direktor

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Pobjede na tenderima
Finansije
Opis djelatnosti
Teleklik d.o.o je Internet Servis Provajder i Solution Provajder, koji na teritoriji BiH posluje od 2001. Naše usluge su optimizovane za mala i srednja preduzeća, gdje kroz naša poslovna rješenja pokušavamo da smanjimo troškove vezane za IT. Rješenja po principu „ključ u ruke“ osiguravaju našim klijentima najviši mogući kvalitet IT usluge.

Teleklik je uspostavljen kao dio firme Telefonija d.o.o. i jedan je od prvih Internet Servis Provajdera (ISP) u Republici Srpskoj i BiH. Od 2005. godine, posluje kao brend za Internet servise unutar grupacije Telegroup d.o.o., a od 2009. godine Teleklik nastupa samostalno na tržištu kao pravno lice pod nazivom Teleklik d.o.o..

Pored Internet servis usluga, Teleklik d.o.o. u svojoj ponudi ima širok spektar ICT riješenja, koja uključuju aktivnu i pasivnu mrežnu opremu, serverska rješenja, računarske, sistemske i aplikativne programe, te sve ostale usluge koje se tiču poslovanja preduzeća. Koristimo opremu vodećih svjetskih proizvođača (HP, CISCO, IBM, Microsoft, Intel, ...), a svako naše poslovno rješenje je posebno prilagođeno za svakog našeg klijenta. Više informacije o nama možete saznati na www.teleklik.ba.

Vijesti