CERK Banja Luka


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
Centar za razvoj karijere Banja Luka
ADRESA
Majke Jugovića 4, 78 000 Banja Luka
Odgovorno lice
Bogdana Čeko

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Događaji
Opis djelatnosti
Oblasti rada centra vezane su za jačanje kapaciteta studenata i priprema za karijeru kroz pružanje osnovnih znanja iz oblasti aktivnog traženja posla, posredovanje u kontaktu s poslodavcima i organizovanje studentskih praksi.

Karijerni centar realizuje:

* Obuke iz oblasti: pisanja biografija – CV, motivacionih pisama, popratnih pisama, intervjua kao i aktivnog traženja posla;
* Organizacija praksi u kompanijama;
* Organizacija sajmova i study case takmičenja;
* Distribucija otvorenih poziva za poslove u Banjalučkoj regiji radi bolje studentske informisanosti o stanju tražnje na tržištu rada BL regije kao i potencijalne prezentacije kompanija na Univerzitetu u Banjoj Luci.

Na portalu Karijernog centra se, osim korisnih savjeta i novosti koje mogu biti od koristi studentima, nalaze dvije baze:

1. Baza poslodavaca (Baza sa značajnijim poslodavcima sa regije odakle dolaze studenti na Univetzitet u Banjoj Luci kao i poslodavci gdje se diplomci s našeg Univerziteta zapošljavaju)
2. Baza biografija studenata (studenti je popunjavaju tokom događaja u organizaciji KC a pristupu ovoj bazi imaju samo poslodavci koji se nalaze u bazi poslodavaca)

Vijesti