L.T.G. - COMPANY d.o.o. Banja Luka


Srednje preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
L.T.G. - COMPANY d.o.o. Banja Luka
ADRESA
Kralja Petra I Karađorđevića br. 109
, 78000 Banja Luka
Odgovorno lice
Siniša Janković
dr Goran Talić

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Pobjede na tenderima
Finansije
Opis djelatnosti
Osnivač i vlasnik Pliva flyfishing centra je LTG COMAPNY, sa sjedištem u Banja Luci.

LTG COMAPNY je jedina kompanija na prostorima bivše Jugoslavije pa i šire u Evropi koja se angažovala i uložila velike napore i materijalna sredstva u razvoj vrhunskog ribolovnog i ekološkog turizma na područiju regija Šipova i Ribnika.

Turistički kompleks Pliva

Turistički kompleks "Pliva" se nalazi u neposrednoj blizini izvora rijeke Plive, osam kilometara udaljen od grada Šipovo u sjeverozapadnom dijelu Bosne. Prostire se na oko 6.800 kvadratnih metara, uz samu obalu rijeke Plive, okružen planinskim pašnjacima, te hrastovom i bukovom šumom. Kompleks se sastoji od osam ekskluzivno opremljenih vila, recepcije, restorana-konobe i motela. U sklopu recepcije se nalazi video nadzor i sef, kao i sve što je neophodno za ribolovce počev od dozvola pa do kompletnog ribolovnog materijala. Kompleks posjeduje uređeno šetalište, trim staze, idalne za šetnju, rekreativne sportove i pripreme sportskih ekipa.

Posebna pažnja prilikom uređenja turističkog kompleksa “Pliva” je posvećena kombinovanju savramenih arhitektonskih rješenja, te tradicionalnih i izvornih elemenat, koje u netaknutom prirodnom okruženju, stvaranju ugodnu i prijatnu atmosferu za boravak i odmor.

Vijesti