PGM Assistance BH d.o.o. Sarajevo


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
PGM Assistance BH d.o.o. za pružanje usluga asistencija Sarajevo
ADRESA
Antuna Hangija 115
, 71000 Sarajevo
Odgovorno lice
Damir Lihovac, direktor

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Opis djelatnosti
Kao regionalni lider tržišta automobilskih, putnih, medicinskih i drugih asistencija pazimo na Vas neprekidno 24 sata 7 dana u sedmici. Ako Vam se možda desi neugodnost sa Vašim vozilom ili Vam je potreban medicinski transport, taxi ili neka od usluga pomoći u kući mi smo tu uvijek za Vas.

PGM Assistance BH je počeo sa radom sada već davne 2002. godine. Zahvaljujući uspješnom poslovanju i jasnoj viziji rukovodstva, PGM je za kratko vrijeme postao lider tržišta asistencija u Bosni i Hercegovini, a kvalitet usluga i tehničko-tehnološku dominaciju PGM-a prepoznale su i najveće BH kompanije koje djeluju na međunarodnom ili na tržištu BiH, a koje su nam ukazale svoje povjerenje.

PGM je nastao kao odgovor na jasno izraženu potrebu za visokoprofesionalnom brigom za klijente u domenu business to business poslovanja. U vrijeme kada je nastajao PGM, na tržištu Bosne i Hercegovine nisu postojali slični sistemi asistencija i mobilnih garancija, a za kojima se ukazivala jasna potreba. Ovakva tržišna pozicija PGM-a rezultirala je zauzimanjem liderske pozicije i kontinuiranim razvojem i napretkom vlastitih kapaciteta sve sa jednim ciljem, a to je servisiranje, asistiranje klijentima po najstrožijim standardima. Danas je PGM postao tržišni lider sa uspostavljenom mrežom asistencija u Bosni i Hercegovini i izgrađenim partnerskim odnosima sa kompanijama u regionu, kao i međunarodnim sistemima asistencija koji svojim korporativnim klijentima može ponuditi potpune servise i usluge na bazi 24 sata/365 dana u godini.