GENERAL ENGINEERING d.o.o. Sarajevo


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
GENERAL ENGINEERING društvo sa ograničenom odgovornošću Sarajevo
ADRESA
Vilsonovo šetalište 6, 71000 Sarajevo
Odgovorno lice
Rinan Al Tawil

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Pobjede na tenderima
Finansije
Opis djelatnosti
General Engineering je nezavisna kompanija koja pruža usluge inžinjeringa u sektoru elektroenergetike, kao i u drugim granama industrije. Visok kvalitet usluga zajedno sa razumijevanjem potreba je konkretna vrijednost koju GEN.E pruža svojim klijentima. GEN.E pruža usluge konsaltinga, inžinjeringa, puštanja u pogon i održavanja električnih mreža svih naponskih nivoa, kontrole sistema i SCADA, kao i industrijske aplikacije za komunalne usluge i privatne korisnike. Sa više od 50 uspješno završenih projekata koji uključuju nove instalacije, naknadne ugradnje i renoviranje, zadovoljstvo klijenata podiglo je samopouzdanje u GEN.E kada je u pitanju hvatanje u koštac sa zahtjevnim tehnologijama, rokovima i budžetskim ograničenjima.

Firma Zapošljava tim iz širokog spektra zanimanja, većinom iz elektrotehnike, sa svježim idejama i vizijama koji su vođeni od strane iskusnih profesionalaca. Pored toga, GEN.E ima razvijenu mrežu sa vanjskim partnerskim kompanijama i pojedincima, sa kojima je sigurna u izvođenje i najsloženijih zadataka koji su povjereni.
GEN.E misija je pružanje vrhunske inžinjerske usluge kroz izgradnju odnosa s klijentima na osnovu stručnosti, odgovornosti i povjerenja.

Vijesti