MKD EKI Sarajevo


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
Mikrokreditno društvo EKI d.o.o. Sarajevo
ADRESA
Džemala Bijedića 129
, 71000 Srajevo
Odgovorno lice
Almir Sultanović, direktor

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Tenderi
Finansije
Opis djelatnosti
Mikrokreditno društvo EKI (MKD EKI) je nastalo u oktobru 2013. godine kupovinom Mikrokreditnog društva Adria iz Mostara, od strane Mikrokreditne fondacije EKI, nakon čega je došlo do promjene naziva MKD Adria u MKD EKI.
Osnivač Mikrokreditnog društva EKI je Mikrokreditna fondacija EKI.
MKD EKI je kao firma u začeću, koja je sa plasmanom kreditnih sredstava počela u junu 2014. godine, u kratkom vremenskom periodu, postigla veoma dobre rezultate osvajanjem mikrokreditnog tržišta što potvrđuje iznos portfolia i značajan broj klijenata koji se svakodnevno povećava.
MKD EKI je danas jedna od vodećih mikrokreditnih institucija u BiH i trenutno ima preko 30.000 klijenata koji koriste više od 139,5 miliona konvertibilnih maraka kredita.
MKD EKI od samog početka ima veoma ozbiljan i odgovoran pristup poslovanju, a sve u cilju pravovremene, fer i korektne usluge klijentima, kako bi postavila čvrste temelje koji će obezbijediti kontinuirano i kvalitetno poslovanje u budućnosti.
Krediti iz ponude MKD EKI, najvećim dijelom su usmjereni na poboljšanje poslovanja registrovanih poljoprivrednika i malih i srednjih preduzetnika.

Vijesti